Sony Xperia Z2 Nasıldır?

Wolfendq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bugün telefon alıyorum, Sony Xperia Z2. 1.500 TL fiyat aralığında başka bir telefon önerirseniz onu da alabilirim.Not android 5.0 güncellemesi aldımı.

Son düzenleme:
bende almayı düşünüyorum ama bazı spesifik sorunlar var mesela d6502 modeli çöp alıcaksan d6503 alıcaksın ama d6503 te pahalı en düşük büro teknikte var distrübitor garantili 1540 tl . ithalatçı firma garantili d6503 diyorsan yok zaten bir ara kliksada vardı kalktı oradan artık bulunmuyor birde yurt içinden alınca o güzelim gürültü önleyici kulaklığa sahip olamamakta koyuyor insana yani bazı kararlar vermek sana düşüyor ya kulaklık çıkması için bekleyip ithalatçı firma garantili olanını alıcaksın yada direk gidip 1540 tl ye sony türkiye garantilisini alıcaksın .

Meizu MX4 Pro'yu kesinlikle öneriyorum. İnternetten videolarını izleyin. Note 4 ten daha güçlü bir cihaz Fiyatı 1500 TL. Pro olmayan modeli 1200 TL. 4K 30 Fps çekim, parmak izi ile açma, çok iyi servis hizmeti vs. özellikleri var ayrıca ekranı oldukça büyük.

Ayrıca kamerasını Sony (Xperia Z3 kamerası ile aynı.) ve ekranı Sharp (2K) üretiyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı