Sony Xperia Z2 vs Nokia Lumia 1520 Hangisini Seçmeliyim ?

muzaffer

Hectopat
Katılım
23 Mayıs 2014
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar iki telefon arasında kararsız kaldım. Siz olsanız performans ve dayanıklılık bakımından hangisini seçerdiniz ?
 
Bence Lumia daha önde. Android donanınımı ne kadar yuksek olursa olsun, bir süreden sonra şişmeye başlıyor.
 
Kesinlikle Sony almanızı tavsiye ederim. Android Market çok daha iyidir ve Z2, Lumia 1520'ye göre çok daha dayanıklıdır. Nokia artık eski dayanıklılığını yitirmeye başladı.
 
Hocam Lumia'nın ölçülerini Nokia'nın sitesinden alın. Deftere bir çizin cetvelle, vazgeçersiniz. Felaket büyük. Önerim 930'u beklemenizdir.
 
Windows Phone'un geleceği karanlık. Doğru düzgün uygulama yok. Düşük bütçe olsa Android yerine Windows Phone öneririm ama bu bütçeye Z2 alınmalı. Kullanıyorum gayet memnunum. Performansı gerçekten iyi.
 
Windows Phone'un geleceği karanlık. Doğru düzgün uygulama yok. Düşük bütçe olsa Android yerine Windows Phone öneririm ama bu bütçeye Z2 alınmalı. Kullanıyorum gayet memnunum. Performansı gerçekten iyi.
Çok yanlış. Asıl Android'in geleceği karanlık. Yüksek kaynak tüketimi, iyice çöp olmuş Google Play Store, 6 ay sonra yavaşlayan sistemler... Lumia serisiyle birlikte WP canlandı diyebiliriz. Gün geçtikçe de gelişiyor. Doğmamış bir çocuğu öldürdün resmen.
 
Çıktığından beri uygulamalar bekleniyor. Kaç sene geçti daha gelişme yok. Recep Bey de o zaman söyledi geleceği olmadığını. Windows Phone gelecek vaat etseydi Nokia Android telefon çıkarmak için çaba harcamazdı. Android dediğin gibi stabil değil o konuda kimse aksini söyleyemez. Ama çok yaygın. Uygulama geliştirecek olsam iOS ve Android için geliștiririm önce. Zira öyle yapıyor geliştiriciler. Pazar payına göre hareket edip ticari düşünüyorlar.
 
Kaç senedir nasıl gelişme yok ? İlk çıktığındaki uygulama sayısıyla şimdiki uygulama sayısı bir mi ? WP mağazası her geçen ay daha da büyüyo nasıl gelişme yok merak ettim.
 
Nokia'nın Android çıkarmak için uğraştığını sanmıyorum. Hele ki Microsoft'un satın almasıyla elleri daha da güçlendi. Kendi telefonu, kendi yazılımı. Recep Baltaş'ın da Windows Phone gelecek vaat etmiyor dediğini sanmıyorum, hiç görmedim. Ek olarak gün geçtikçe etrafta Lumia'lar artıyor. Pazar payı hatırı sayılır bir rakama ulaştı. BU söylediklerinizi neye dayanarak söylediniz anlamadım.

Ki güncellemeleri olsun, yazılımları olsun gayet tatmin edici.
Mağaza da gerçekten gün geçtikçe çok ama çok büyüyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı