uftade
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Yüksek İnşaat Mühendisi
Şarj için DK 36 Dock veya Hepsiburada.com , Hızlıal.com gibi sitelerde manyetik uçlu şarj aparatları satılmakta, bu şekilde kapağını aç kapa yapmak gerekmiyor. Şarj süresi değişmiyor. Amoled ekran konusuna gelirsek, Amoled ekran siyah ağırlıklı IPS ekranlar da beyaz ağırlıklı renklere yönelik paneller içermektedir. IPS ekran daha gerçekçi renkler verir. Amoled ekran size bir fotoğrafın güzel değilse bile güzel gözükmesini sağlar. O fotoğrafı daha sonra bilgisayara veya amoled panel olmayan bir yere atınca "aaa ama bu böyle değildi" deme olasılığınız çok fazladır. 4K şuan için pazarlama taktiğidir,beklentileri karşılamaması çok normaldir. 4K için alıyorsanız telefon almayın, video kameralara yönelin başka türlü bu ihtiyacı karşılayamazsınız. 4K hangi cihaz çekerse çeksin 5 dkdan sonra ısınır tüm firmalar bunu söylüyor zaten. 4K çekmek için hafıza kartınızın yazma hızı çok yüksek olmalı ve telefonun işlemcisi iyi olmalı,işlenen boyut az değil. Samsung dışında tüm markaları düşünebilirsiniz.Z2 tabiki ama şöyle söyleyim, benim bir arkadaşta vardı. 3-5 Ay sonra şarj girişinin olduğu yerdeki kapak gevşiyor ve en sonunda çıkıyor. Tabi böylece su geçirmezliği de kalmıyor. Üstelik servisi aradığımızda 250-350 arası bir şey demişlerdi küçük bir kapak için. Ayrıca ekranı 1080p olmasına rağmen gayet kalitesiz lcd bir paneli var. Benim 720p super amoled onunkinden daha net ve güzel görünüyor. Bunu haricinde fazlasıyla performanslı bir telefon. Ha bir de 4kyı 3-5 dkdan fazla çekemiyor ısınıp kapanıyordu. Bence başka alternatifler düşünmelisiniz.
@Marshmallow un dediği gibi Vatan Bilgisayardan alabilirsin, 100 tl ucuz diye başka yerlerden almayın. HTC alacaksan HTC,Sony alacaksan Sony garantili almanı tavsiye ediyorum.