Sony Xperia Z3 Ekran Değişimi Nerede Yaptırılmalı?

emircank

Hectopat
Daha fazla  
Sony telefonumun cam değişimi için garantiye yolladım. Garanti 430 lira fiyat çıkardı. Dışarıda 300 liraya yaptıracağım, sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sony sayesinde meslek öğrendim sağolsunlar. Sony Z1 kullanıcısıyım ve artık telefonun donanımını çok iyi biliyorum. Daha 3 gün önce ekranım ufak bir çarpmada kırıldı. Dışarda değiştiriceğime 100 liraya internetten alıp kendim değiştircem. Bence sende öyle yap çok ucuza geliyor.

İnternette
Bu sony sayesinde meslek öğrendim sağolsunlar. Sony Z1 kullanıcısıyım ve artık telefonun donanımını çok iyi biliyorum. Daha 3 gün önce ekranım ufak bir çarpmada kırıldı. Dışarda değiştiriceğime 100 liraya internetten alıp kendim değiştircem. Bence sende öyle yap çok ucuza geliyor.
İnternettekiler orjinal olmuyor diyorlar ? Ve orjinal olmayan parćalar sıkıntı yaratır mı zamanla?

Orjinal parça diye bişey yoktur. Hiçbir parçayı üretici firma yapmaz. Biz bu yedek parçaları iyi yapan firmalara orjinal veya orjinale yakın deriz. Yani orjinal yazmasına çok takılmayın. Çokda ucuz parça almamak lazım tabi. Ucuz etin yahnisi olabilir. Orta halli bişey alırsan sıkıntı olmaz. Örneğin bir parçanın piyasadaki fiyatı 200 tl ile 500 tl arasındaysa 300-350 tl civarında parça alırsanız iyi olur.

Hocam ben tamir işi yapıyorum. Orjinal Parça birtek üretimde ve serviste takılır. Piyasaya sürülmez. Aliexpress ten alacaklarınız işinizi görür. ama Sökmesi takması biraz zahmetlidir. Geçen gün değiştirdim z3 ekranı ısıtma sökme falan baya uğraştırıyor. Garantisi varsa verin servise 3 ten beşten kaçmayın. Servis olarakta Teleservise Gönderin. Benimde Xperia Z3 Compact Cihazım Var 3 Defa Değişim Yapıldı. En Ufak Arızada Veriyorum Kafam Rahat Cebimden Para Çıkmıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı