Sony'den değişik bir girişim, oyuncular kötü oynayan kişileri oyundan atma hakkına sahip olacak

Sony'den değişik bir girişim görüyoruz. Bu girişimde oyuncular, kötü oynayan oyuncuları oyundan atma hakkına sahip olacak. Sony bu geliştirdiği patentle neyi hedefliyor, bilemiyoruz ancak gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bir de bu yetmezmiş gibi Ya daha iyi oyna ya da oyundan atıl isimli bir patentin üzerine de çalışılıyormuş, bunun sonucunda da oyunculardan robot gibi oynanması beklenecek.

Her el iyi oynanacak diye bir kaide yok, her el insanlık hali. İyi oynanamayabiliyor, onun yerine bir sistem geliştirip toxic oyunları atılmasını sağlanan bir patent geliştirilebilir, o olabilir. Toxic oyunculara kimsenin tahammülü olduğunu düşünmüyorum ancak böyle bir girişim bence gereksiz. İlerleyen günlerde ne olacağını göreceğiz. Bence aşırı tepkiye sebep olacak, hiçbir oyuncu memnun kalmayacak. Bu sistem illaki suistimal edilecek, dediğim gibi ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Şimdiden net bir şey söylemek zor.

 
Saçma. Dediğiniz gibi her el eşit oynamıyor sonuçta robot değiliz. Mesela sen eğlenmek için oyun oynayan birisin. Bir bakıyorsun senden daha iyi oynayan takım arkadaşların seni oyundan atmış, adamın oyun zevki de kaçar.

Tabii, trollük ve toxiclik yapıp, takımı bozan ve kaybettirenler atılmalı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı