Sorgu paneline girmeye çalışmak suç mu?

kucukzambak700

Yoctopat
Merhaba, dün Ekşi sözlükte bilgilerimizin ele geçirildiği ve bir sitede bilgilere ulaşılabildiği yazıyordu. Ben de gerçek olabilir mi? kendi bilgilerimi aratırsam çıkar mı diye düşünerek siteye VPN ile girmeye çalıştım Giriş bölümünde sitenin kendisi giriş bilgileri verdi, bunları giriş bilgileri bölümüne yazdım ve siteye girmek için bastım ancak beyaz ekranda kaldı ve hiç ilerleyemedim, herhangi bir panel görmedim bile. Sonra da aniden korkup siteyi kapattım ve bir daha girmedim. Kısaca ne sorgulama yapılabilecek bir panel gördüm ne de sorgu yaptım. Başım belaya girer mi? Dünden beri içime dert oldu. Stresten uyku bile tutmaz oldu. Bilgili birileri varsa cevap verirse çok sevinirim. Teşekkürler...

Son düzenleme:
Merhaba, dün ekşi sözlükte bilgilerimizin ele geçirildiği ve bir sitede bilgilere ulaşılabildiği yazıyordu. Ben de gerçek olabilir mi? Kendi bilgilerimi aratırsam çıkar mı diye düşünerek siteye VPN ile girmeye çalıştım giriş bölümünde sitenin kendisi giriş bilgileri verdi, bunları giriş bilgileri bölümüne yazdım ve siteye girmek için bastım ancak beyaz ekranda kaldı ve hiç ilerleyemedim, herhangi bir panel görmedim bile. Sonra da aniden korkup siteyi kapattım ve bir daha girmedim. Kısaca ne sorgulama yapılabilecek bir panel gördüm ne de sorgu yaptım. Başım belaya girer mi? Dünden beri içime dert oldu. Stresten uyku bile tutmaz oldu. Bilgili birileri varsa cevap verirse çok sevinirim. Teşekkürler...

Ben bir ara Zula'ya telefon numaramı girdiğim için ağlamıştım geceleri uyuyamıyor anca video izliyordum.

Her hangi biri şikayetçi olmadığı sürece sıkıntı yok. Bilirim o uykusuz geceleri. Çok dert yapmayın ileride unutulup gidiyor böyle şeyler.
kanka girdiğim ve kendi bilgilerime bakıp daha kullanmadıgım bi kenarda duran panel telegram kanalı egm tarafından patlatıldı ve kişi 4 ekimde tutuklandı dünde eve avukatlık barosu ** bir kişi tarafından haber kagıdı gelmiş evde bulamayınca ptt te geri gönderilmiş ve kagıt babam adına gelmiş numaramda babam adına bu durumla alakalı olabilir mi? Korktum gruptan cıktı hesabımı sildim telegramda yeni hesap açtım. Sorun yaşar mıyım

Kanka girdiğim ve kendi bilgilerime bakıp daha kullanmadıgım bir kenarda duran panel Telegram kanalı EGM tarafından patlatıldı ve kişi 4 Ekim'de tutuklandı dün de eve avukatlık barosu ** bir kişi tarafından haber kagıdı gelmiş evde bulamayınca PTT'te geri gönderilmiş ve kagıt babam adına gelmiş numaramda babam adına bu durumla alakalı olabilir mi? Korktum gruptan cıktı hesabımı sildim Telegram'da yeni hesap açtım. Sorun yaşar mıyım?

Kanka Telegram'da numaran gizli miydi yoksa herkese açık mıydı?

Kanka girdiğim ve kendi bilgilerime bakıp daha kullanmadıgım bir kenarda duran panel Telegram kanalı EGM tarafından patlatıldı ve kişi 4 Ekim'de tutuklandı dün de eve avukatlık barosu ** bir kişi tarafından haber kagıdı gelmiş evde bulamayınca PTT'te geri gönderilmiş ve kagıt babam adına gelmiş numaramda babam adına bu durumla alakalı olabilir mi? Korktum gruptan cıktı hesabımı sildim Telegram'da yeni hesap açtım. Sorun yaşar mıyım?

Başınıza bir şey geldi mi acaba? Haber kağıdı ne içinmiş?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı