Soru cevaplama etkinlikleri hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Soru cevaplama etkinliklerinin açılma sıklığı nasıl olsun?


  • Oy verenlerin toplamı
    41
Merhaba Sosyal. Ben ve @Furisty arkadaşımız arada bir soru cevaplama etkinlikleri açarız. Bu konuyu onun adına da soruyorum.

Bu etkinlikler hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Üyelerin özeline kaçmadan üye hakkında bilgi sahibi oluyoruz. Ben çoğu üyeyi bu etkinlikler sayesinde iyi tanıdım.

Hem sadece konu diye bakılmasın. Eğlenceli bir deneyim sunuyor.

Ben bu etkinliği haftada bir yapıyorum. Bir anket açtım. Haftada kaç defa olması gerektiğini siz seçebilirsiniz. Haftada bir kez belki tatmin edici olmayabilir sizin için. Benim için fark etmiyor.

Bir de soru sorma tarzımı nasıl bulduğunuzu merak ediyorum. Farklı türde sorular sorarım genellikle. Fark eden etmiştir. Üyeyi daha iyi tanımak için yaparım bunu da.

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. İyi Sosyaller.
Son zamanlarda açmıyorsun herhalde, ya da ben pek sık giremiyorum. Bence 1. ihtimal daha mantıklı, konu dışı'nın fatihi olarak görürdüm herhalde😅, bekliyorum artık, haftada 1 iyidir, tadında bırakmak lazım. 😁 Bu arada emoji artık ayrılmaz parçam oldu, imzama da koydum. 😁
 
Bence hiç açılmamalı. İlgi manyakları ve beğeni kasma bir konusu. Her zaman karşı olacağım. Şimdide ise ayda 1 seçeneğini seçtim. Artık bıktım yani. O kişinin bilgileri size ne katıyor?
 
Bence hiç açılmamalı. İlgi manyakları ve beğeni kasma bir konusu. Her zaman karşı olacağım. Şimdide ise ayda 1 seçeneğini seçtim. Artık bıktım yani. O kişinin bilgileri size ne katıyor?
Beğeni alıyorum sadece. O kişinin bilgileri benim umrumda değil yani. Sevdiği rengi alınca hiçbir şey değişmiyor.

İlgi manyağı olmayı çok seviyorum. (!)


Ciddiye alarak söylersem insanların elenmesi be konu dışı kategorisinin canlı durması için yapıyorum diyebilirim. Konular onaylandığı sürece de açmaya devam edeceğim. Sizin düşüncenizdir. Saygı duyarım. Bunu değerlendireceğim.
 
Gazetecilik forumu değil ki burası? sağ tarafta yardıma ihtiyacı olan birisi yerine bu tarz konuları görmesem belki birisine yardım edebilirdim. Duyar falan yapmıyorum, herkes için geçerli. bu arada ne ara bu forum mesaj ve beğeni sayısına göre insanlara saygı duymaya başladı? Troller hariç burda olan herkes insan gibi yardımlaşıyor ve yardım alıyor. Mesaj ve beğeni için yaptığınızı söylemiyorum, forumda genel olarak sanırım böyle bir durum söz konusu.
Birde etkinlik dediğiniz olaylarda özel olarak konuşma oluyor mu? mesela bana etiket atıp konuda benim pekte özel olmayan yanlarımı sormak için izin alıyor musun? Rencide edip etmediğinden emin misin?
Neyse. İki türlü de umrumda değil. İyi forumlar.
 

Geri
Yukarı