Soru çözmek için çizim tableti önerisi

IRICHAPPLE

Hectopat
Daha fazla  
Test kitapları çok pahalı PDF ile çözmek istiyorum bir kısmını, ama ortalama bir tablet bile 10 binden başlıyor. Ben de laptopuma bağlayacağım bir çizim tableti almayı düşündüm çok da iyi bir şey olmasına gerek yok alt tarafı soru çözeceğim ama kaliteli bir şey olsa iyi olur hassasiyette bir sorun olmasını istemiyorum veya kırılıp çizilip bana sorun çıkartan bir şey olmasın. Ben biraz araştırdım ve ve Veikk voila l işimi görür gibi sizin bir öneriniz var mı?

Böyle basit bir işlem için bir tomar paraya gerek yok. Kutu hasarlı outlet ürünler var uygun fiyata. Bu site üzerinden incelemeni tavsiye ederim. Buradan daha önce çok outlet ürün aldım ve işimi gördü. Outlet | Teknobiyotik

Test kitapları çok pahalı PDF ile çözmek istiyorum bir kısmını, ama ortalama bir tablet bile 10 binden başlıyor. Ben de laptopuma bağlayacağım bir çizim tableti almayı düşündüm çok da iyi bir şey olmasına gerek yok alt tarafı soru çözeceğim ama kaliteli bir şey olsa iyi olur hassasiyette bir sorun olmasını istemiyorum veya kırılıp çizilip bana sorun çıkartan bir şey olmasın. Ben biraz araştırdım ve ve Veikk voila l işimi görür gibi sizin bir öneriniz var mı?
Bende Osu! destekli XP-PEN Star G640 var. Soru çözmek iş görür diye düşünüyorum İstanbul içiysen 1200 TL gibi bir fiyata bırakabilirim sana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı