Merhabalar ben lise öğrencisiyim okulumda tablet telefon yasak değil ben de teneffüslerde falan soru çözmek için bir kalemli tablet aldıracağım anneme. Öneriniz var mı 3 4 yıl kullanabileyim sadece PDF'ten matematik çözeceğim. Kaliteli ve ince yazabilen olursa iyi olur soruları sığdırmak için iyi günler dilerim.
12999,00 Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı iPad Eğitim Seti 1 ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.
12999,00 Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı iPad Eğitim Seti 1 ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.
Tablette uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız iPad'den başkasına bakmayın bile.
Kalem 1.200 TL'ye satılıyor zaten, tabletin kendisi 4.300 TL'ye geliyor. Bu ekonomide normal fiyat maalesef.
Wiwu Pencil Pro Stylus Dokunmatik Çizim Kalemi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Tablette uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız iPad'den başkasına bakmayın bile.
Kalem 1.200 TL'ye satılıyor zaten, tabletin kendisi 4.300 TL'ye geliyor. Bu ekonomide normal fiyat maalesef.
Teşekkür ederim, öğrenci indirimli fiyat diyor onun şartlarını okudum ama anlayamadım, izmirde bir fen lisesinde okuyorum faydalanabiliyor muyum bilginiz var mı?
Teşekkür ederim, öğrenci indirimli fiyat diyor onun şartlarını okudum ama anlayamadım, İzmir'de bir fen lisesinde okuyorum faydalanabiliyor muyum bilginiz var mı?
Teşekkür ederim, öğrenci indirimli fiyat diyor onun şartlarını okudum ama anlayamadım, izmirde bir fen lisesinde okuyorum faydalanabiliyor muyum bilginiz var mı?