Y yzb_soner Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 389 26 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar ben burada ilerileyenden ilerle olarak ünlü düşmesi buldum. Başka ses olayı var mı? Dosya Ekleri IMG-20250426-WA0020.jpg 72,7 KB · Görüntüleme: 50 Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2025
AliErenn0 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 42 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #2 ünlü düşmesi var hazırlık kelimesinde
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.764 Makaleler 5 Çözümler 277 26 Nisan 2025 #3 Bende ünlü düşmesinden başka bir ses olayı görmedim açıkçası ne yalan söyleyeyim.
AliErenn0 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 42 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #4 cevap anahtarı nasıl gösteriyor
Y yzb_soner Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 389 26 Nisan 2025 #5 Sakuya Izayoi dedi: Bende ünlü düşmesinden başka bir ses olayı görmedim açıkçası ne yalan söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam hızla kelimesindeki ünlü düşmesimi hız ile ya AliErenn0 dedi: cevap anahtarı nasıl gösteriyor Genişletmek için tıkla... Deneme olduğu için mlsf AliErenn0 dedi: ünlü düşmesi var hazırlık kelimesinde Genişletmek için tıkla... Nasıl
Sakuya Izayoi dedi: Bende ünlü düşmesinden başka bir ses olayı görmedim açıkçası ne yalan söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam hızla kelimesindeki ünlü düşmesimi hız ile ya AliErenn0 dedi: cevap anahtarı nasıl gösteriyor Genişletmek için tıkla... Deneme olduğu için mlsf AliErenn0 dedi: ünlü düşmesi var hazırlık kelimesinde Genişletmek için tıkla... Nasıl
AliErenn0 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 42 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #6 galiba yok ksuura bakmayın AliErenn0 dedi: galiba yok ksuura bakmayın Genişletmek için tıkla... ama yayınevinin sitesinden internetten varsa cevap anahtarına bakın bence yzb_soner dedi: Hocam hızla kelimesindeki ünlü düşmesimi hız ile ya Deneme olduğu için mlsf Nasıl Genişletmek için tıkla... hocam chatgpt ye sordum cümlede hiç yok diyordu öyle bir şık varmı acaba
galiba yok ksuura bakmayın AliErenn0 dedi: galiba yok ksuura bakmayın Genişletmek için tıkla... ama yayınevinin sitesinden internetten varsa cevap anahtarına bakın bence yzb_soner dedi: Hocam hızla kelimesindeki ünlü düşmesimi hız ile ya Deneme olduğu için mlsf Nasıl Genişletmek için tıkla... hocam chatgpt ye sordum cümlede hiç yok diyordu öyle bir şık varmı acaba
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.764 Makaleler 5 Çözümler 277 26 Nisan 2025 #7 @yzb_soner "İleri" sözcüğünden kaynaklı bulmuştum bende. Hız hakkında hiçbir bilgim yok.