E eukarjma Centipat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #11 Say Bi dedi: O zaman 3 kere kalırsan muaf olabilirsin dersten. İleride kredisi için tekrar girebilirsin bu arada tabi ki dersi seçersen. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan ben 1 tane matematik dersinde kalarak mezun olabilirmiyim? En kötü 2. sorumluluk sınavı var sanırım ona girip şansımı deneyebilirim.
Say Bi dedi: O zaman 3 kere kalırsan muaf olabilirsin dersten. İleride kredisi için tekrar girebilirsin bu arada tabi ki dersi seçersen. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan ben 1 tane matematik dersinde kalarak mezun olabilirmiyim? En kötü 2. sorumluluk sınavı var sanırım ona girip şansımı deneyebilirim.
6 658131 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 1.405 Çözümler 11 11 Eylül 2024 #12 Genellikle 12 de zaten geçemezsen hocalar geçiriyor. eukarjma dedi: Hocam şuan ben 1 tane matematik dersinde kalarak mezun olabilirmiyim? En kötü 2. sorumluluk sınavı var sanırım ona girip şansımı deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... Olamazsın o dersi vermek zorundasın.
Genellikle 12 de zaten geçemezsen hocalar geçiriyor. eukarjma dedi: Hocam şuan ben 1 tane matematik dersinde kalarak mezun olabilirmiyim? En kötü 2. sorumluluk sınavı var sanırım ona girip şansımı deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... Olamazsın o dersi vermek zorundasın.
Say Bi Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 341 Çözümler 2 11 Eylül 2024 #13 eukarjma dedi: Hocam şuan ben 1 tane matematik dersinde kalarak mezun olabilirmiyim? En kötü 2. sorumluluk sınavı var sanırım ona girip şansımı deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... Eğer 3 kere girip geçemezsen muaf olarak olabilirsin. Normal kalırsan ve o dersi hala vermen gerekiyorsa mezun olamazsın.
eukarjma dedi: Hocam şuan ben 1 tane matematik dersinde kalarak mezun olabilirmiyim? En kötü 2. sorumluluk sınavı var sanırım ona girip şansımı deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... Eğer 3 kere girip geçemezsen muaf olarak olabilirsin. Normal kalırsan ve o dersi hala vermen gerekiyorsa mezun olamazsın.
E eukarjma Centipat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #14 H Say Bi dedi: Eğer 3 kere girip geçemezsen muaf olarak olabilirsin. Normal kalırsan ve o dersi hala vermen gerekiyorsa mezun olamazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam 1. ye girmeden 2. ye girebilirmiyim?
H Say Bi dedi: Eğer 3 kere girip geçemezsen muaf olarak olabilirsin. Normal kalırsan ve o dersi hala vermen gerekiyorsa mezun olamazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam 1. ye girmeden 2. ye girebilirmiyim?
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.548 Çözümler 4 11 Eylül 2024 #15 Olmaz. Atıyorum 100 lük öğrencisin ve o dersi veremedin seni geçirmezler.
E eukarjma Centipat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #16 485936 dedi: Olmaz. Atıyorum 100 lük öğrencisin ve o dersi veremedin seni geçirmezler. Genişletmek için tıkla... Hocam başlıktaki soru icinmi? eukarjma dedi: H Hocam 1. ye girmeden 2. ye girebilirmiyim? Genişletmek için tıkla... İcinmi?
485936 dedi: Olmaz. Atıyorum 100 lük öğrencisin ve o dersi veremedin seni geçirmezler. Genişletmek için tıkla... Hocam başlıktaki soru icinmi? eukarjma dedi: H Hocam 1. ye girmeden 2. ye girebilirmiyim? Genişletmek için tıkla... İcinmi?
Say Bi Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 341 Çözümler 2 12 Eylül 2024 #17 eukarjma dedi: H Hocam 1. ye girmeden 2. ye girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Şöyle söyleyeyim mesela kredin 85 matematik 2'ye girdin kaldın diğerlerinden geçtin 105 kredi oldun bir dahaki sınavlarda hem matematik 2'ye hem de matematik 3e girersin.
eukarjma dedi: H Hocam 1. ye girmeden 2. ye girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Şöyle söyleyeyim mesela kredin 85 matematik 2'ye girdin kaldın diğerlerinden geçtin 105 kredi oldun bir dahaki sınavlarda hem matematik 2'ye hem de matematik 3e girersin.