Sorumlu geçme nasıl oluyor?

Daha fazla  
Şu anda 9. sınıfım 3 zayıf ile sorumlu geçiyorum fakat ilk defa oldugu için nasıl bir şey oldugunu bilmiyorum sorumlu geçince ne oluyor? Sorumluluk sınavına ne zaman giriliyor ve ben seneye okul değiştireceğim fakat sorumlu geçme konusunda sıkıntı olur mu?

Sorumlu geçtiğin zaman sınıf geçiyorsun fakat bir dahaki sene belirli tarihlerde sorumluluk sınavları oluyor o sınavlara girerek o dersi geçmen gerekiyor. Eğer mezun olana kadar sınavlarını veremezsen diplomanı alamazsın.

Seneye birinci ve ikinci dönem ara tatillerinde gidip sınav olursun.(Bir hafta önce arkadaşım Almanca sorumluluğa girdi) Okul değiştirirsen yeni okulunda sorumluluk sınavına girebilirsin diye biliyorum.

Kaldığın derslerden seneye okulun tarafından belirtilen tarihlerde sorumluluk sınavına gireceksin. Sorumluluk sınavını geçene kadar sorumluluk sınavlarına girmeye devam edersin ve bu böyle mezun olana kadar ilerler. Geçersen kurtulursun. 12. sınıf sonuna kadar geçemezsen liseden diplomanı alamazsın. Mezun olup Üniversiteye yerleşirsin fakat sene sonuna kadar Üniversiteye diplomanı veremezsen kaydın silinir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…