10. sınıfa gectim karnemde matematik ve fizikten sorumlu gectigim gözüküyor simdi okullar baslayinca iki dersten de sorumluluk sinavina mi girecegim?
Cevap verdiğiniz için çok teşekkürler. Peki bu sorumluluk sinavlari klasik mi oluyor yoksa test halinde mi? Bizim normal sınavlar klasik oluyordu sorumluluk sınavı içinde geçerli midir acaba?1 ve 2. dönemin ilk haftası sorumluluk sınavı oluyor, sorumlu kaldığın ders başına 50 puan ve üzeri alman gerekiyor. Alırsan da sorumluluğu düşüyor.
@paprinss, konuyla alakalı aklınıza takılan farklı soru varsa çekinmeden sorabilirsiniz.
Anladım çok teşekkürler.@paprinss, okulunuza bağlı. İsterlerse test ya da klasik yaparlar.
Hocam bu arada aman dikkat, sorumluluk sınavından 50 altı alırsanız ortalamanızı düşürüyor diye biliyorum.Cevap verdiğiniz için çok teşekkürler. Peki bu sorumluluk sinavlari klasik mi oluyor yoksa test halinde mi? Bizim normal sınavlar klasik oluyordu sorumluluk sınavı içinde geçerli midir acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.