Zamanında bir sınavdan kalmıştım diploma alabilmek için kadın hocayı gerçekten sıkıştırmıştım her yerde en sonunda korktu ya da bunaldı bana cevapların hepsini vermişti hiç unutmam.
Zamanında bir sınavdan kalmıştım diploma alabilmek için kadın hocayı gerçekten sıkıştırmıştım her yerde en sonunda korktu ya da bunaldı bana cevapların hepsini vermişti hiç unutmam.
Neden umarım? Lise zorunlu hale getirildi, okumak istemeyen kendisini ticarete atacakken 4 sene hayatından gidiyor. Evet torpille 12. sınıfta müdür yardımcısıyla konuşarak geçme şansın var, insiyatife bağlı. Ki düz lisede son sınıfta bir çok devamsızlığımızı sildirmiştik, sınav soruları da zaten son sınıfta öğretmen tarafından veriliyor.
Sırf sorumluluklar yüzünden açıktan bitirdim ben okulu. Bazı okullarda önemsemiyorlar öğretmenler cevapları veriyor fakat bazı okullarda da inadına zor yapıyorlar sorumluluk sınavlarını. Artık açığa geçmek de bir hayli zorlaştığı için cevapları vermezlerse mecbur çalışacaksın.
Alakası yok çünkü sorumluluk sınavlarına her sınıfa 2 hoca giriyordu bizim sınavada o hocanın gireceğini biliyordum kendisi çok iyi bir insan üstüne biraz gidince vereceğini biliyordum ve sonucumu aldım