M mou Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 215 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, 10.sınıf oldum ve 9.sınıfı 3 dersten kalarak geçtim. Bu dersleri bu sene vermem lazım. Sizce nasıl çalışmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2025
Merhaba arkadaşlar, 10.sınıf oldum ve 9.sınıfı 3 dersten kalarak geçtim. Bu dersleri bu sene vermem lazım. Sizce nasıl çalışmalıyım?
A Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.599 Çözümler 42 Yer West Elizabeth 2 Eylül 2025 #2 Genelde kolay oluyorlar.
Antonio Montana07 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #3 mou dedi: Merhaba arkadaşlar, 10.sınıf oldum ve 9.sınıfı 3 dersten kalarak geçtim. Bu dersleri bu sene vermem lazım. Sizce nasıl çalışmalıyım? Genişletmek için tıkla... Genelde biraz bir şeyler yazarsan geçiriyorlar hocam.
mou dedi: Merhaba arkadaşlar, 10.sınıf oldum ve 9.sınıfı 3 dersten kalarak geçtim. Bu dersleri bu sene vermem lazım. Sizce nasıl çalışmalıyım? Genişletmek için tıkla... Genelde biraz bir şeyler yazarsan geçiriyorlar hocam.
M mou Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 215 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #4 Andy deufresne dedi: Genelde kolay oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Antonio Montana07 dedi: Genelde biraz bir şeyler yazarsan geçiriyorlar hocam. Genişletmek için tıkla... Çalışabileceğim bir kaynak var mı?
Andy deufresne dedi: Genelde kolay oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Antonio Montana07 dedi: Genelde biraz bir şeyler yazarsan geçiriyorlar hocam. Genişletmek için tıkla... Çalışabileceğim bir kaynak var mı?