Sorumluluk sınavında öğretmenler kolaylık sağlar mı?

mustafa_29

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 11.sınıfa geçtim okul değiştirdim sosyal bilimler lisesine ve 6 dersten sorumlu durumdayım. İkisi zaten (edebiyat ve İngilizce ders saati aynı olmadığı için sorumluyum) 90 üstü alıp geçtiğim dersler diğerlerini hiç görmedim şu arada iki üç baksam yaparım yine ama sizce hocalar kolaylık sağlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocasından hocasına göre değişiyor, gidip sormanız lazım. Genellikle son sınıf öğrencilerine ayrıcalık tanınıyor, sınav soruları veriliyor onlara.

Merhaba 11.sınıfa geçtim okul değiştirdim sosyal bilimler lisesine ve 6 dersten sorumlu durumdayım. İkisi zaten (edebiyat ve İngilizce ders saati aynı olmadığı için sorumluyum) 90 üstü alıp geçtiğim dersler diğerlerini hiç görmedim şu arada iki üç baksam yaparım yine ama sizce hocalar kolaylık sağlar mı?

Mesela benim bir arkadaş var aynı sizin gibi şansa bağlı bence bütün hocalar sınav sonucu gösterdi tek bir hoca göstermedi yani oda gösterdi ama az o yüzden sınavda çıkacak konular iyi bir çalış derim yani okulunda bu sorumluluk sınavını kim yönetiyor her okulda öyle bir şey varmış onlara sor onlar sana söyler hangi konulara çalışman gerektiğini falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı