ffatihh
Centipat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Benim 9.sınıf dönemim karantina dönemine denk geldi ve okullar Online oldu, bu sebeple 9.sınıfa hemen hemen hiç gitmedim sadece 1-2 hafta gittim o kadar. Sınavlara hiç girmedim birkaçı hariç. Ancak fotoğrafta da görüldüğü üzere bir dersin 1.dönem 1.sınavı, 1.dönem 2.sınavı gibi gidiyor bunların hepsine mi gireceğim? Yoksa 1 sınava girsem yetiyor mu?
2. sorum: Her sene galiba 2 veya 3 kez yapıyorlar. Diyelim ki ilk yaptıkları sorumluluk sınavından kaldım bir daha sorumluluk sınavları olduğun da girebiliyor muyum? Yoksa kalıyor muyum? Şu anda 12.sınıfım ve diploma alamam sınavlara girmezsem ve ayrıca eşit ağırlık olduğum için kimya, biyoloji ve fizik dersleri almıyorum, nasıl sorumluluk sınavını geçeceğim bilmiyorum.
2. sorum: Her sene galiba 2 veya 3 kez yapıyorlar. Diyelim ki ilk yaptıkları sorumluluk sınavından kaldım bir daha sorumluluk sınavları olduğun da girebiliyor muyum? Yoksa kalıyor muyum? Şu anda 12.sınıfım ve diploma alamam sınavlara girmezsem ve ayrıca eşit ağırlık olduğum için kimya, biyoloji ve fizik dersleri almıyorum, nasıl sorumluluk sınavını geçeceğim bilmiyorum.