Sorumluluk sınavları sınıfta kalmayı etkiler mi?

umut cakal

Centipat
Daha fazla  
Öncelikler selamlar. Aklıma takılan bir soru var. Biliyorsunuz ki eğer 4 dersten kalırsak sınıfta kalıyoruz. Ben şu an aktif olarak 3 dersten kalıyorum bundan yana bir sorun yok. Ama alttan vermediğin 3 sorumluluk sınavı daha var yani toplam 6 oluyor. Sorumluluk sınavları sınıfta kalmamı etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet etkiliyor yıl sonu gıne sorumlu olarak 3 dersten kalırsanız bu toplam sorumlu ders 6 ve 6'yı gecerse kalıyorsunuz diye biliyorum.

Sanmıyorum ben 12. Sınıfken sorumluluk sınavlarını halletmezsen lise bitse bile mezun olamıyordun, yani bunun sınıf geçme ile alakası olduğunu sanmıyorum. Lakin yine de bir hocaya sorulsa daha iyi cevaplar alabilirsin.

Evet etkiliyor yıl sonu gıne sorumlu olarak 3 dersten kalırsanız bu toplam sorumlu ders 6 ve 6'yı gecerse kalıyorsunuz diye biliyorum.
Teşekkürler

Sanmıyorum ben 12. Sınıfken sorumluluk sınavlarını halletmezsen lise bitse bile mezun olamıyordun, yani bunun sınıf geçme ile alakası olduğunu sanmıyorum. Lakin yine de bir hocaya sorulsa daha iyi cevaplar alabilirsin.
Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı