Fh4r Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #1 Merhaba, 9 sınıfta 3 dersten kaldım şu anda kesin sekilde 3 dersten kalıyorum. Acaba bu sorumluluk sınavlarının kaçını vermek zorundayım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2025
Merhaba, 9 sınıfta 3 dersten kaldım şu anda kesin sekilde 3 dersten kalıyorum. Acaba bu sorumluluk sınavlarının kaçını vermek zorundayım?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.829 Çözümler 584 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #2 Fh4r dedi: Merhaba, 9 sınıfta 3 dersten kaldım şu anda kesin sekilde 3 dersten kalıyorum. Acaba bu sorumluluk sınavlarının kaçını vermek zorundayım? Genişletmek için tıkla... Mezun olana kadar hepsini vermek zorundasın.
Fh4r dedi: Merhaba, 9 sınıfta 3 dersten kaldım şu anda kesin sekilde 3 dersten kalıyorum. Acaba bu sorumluluk sınavlarının kaçını vermek zorundayım? Genişletmek için tıkla... Mezun olana kadar hepsini vermek zorundasın.
8 849721 Centipat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 1.699 Makaleler 4 Çözümler 13 4 Şubat 2025 #3 Fh4r dedi: Merhaba, 9 sınıfta 3 dersten kaldım şu anda kesin sekilde 3 dersten kalıyorum. Acaba bu sorumluluk sınavlarının kaçını vermek zorundayım? Genişletmek için tıkla... Hepsini ver aradan çıksın. Sonra mezun etmezler elinde patlar.
Fh4r dedi: Merhaba, 9 sınıfta 3 dersten kaldım şu anda kesin sekilde 3 dersten kalıyorum. Acaba bu sorumluluk sınavlarının kaçını vermek zorundayım? Genişletmek için tıkla... Hepsini ver aradan çıksın. Sonra mezun etmezler elinde patlar.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #4 Fh4r dedi: Merhaba, 9 sınıfta 3 dersten kaldım şu anda kesin sekilde 3 dersten kalıyorum. Acaba bu sorumluluk sınavlarının kaçını vermek zorundayım? Genişletmek için tıkla... Mezun olana kadar kaldığın her dersi vermek zorundasın. 6'dan fazla kaldığın ders olursa şu an bulunduğun sınıfta kalırsın.
Fh4r dedi: Merhaba, 9 sınıfta 3 dersten kaldım şu anda kesin sekilde 3 dersten kalıyorum. Acaba bu sorumluluk sınavlarının kaçını vermek zorundayım? Genişletmek için tıkla... Mezun olana kadar kaldığın her dersi vermek zorundasın. 6'dan fazla kaldığın ders olursa şu an bulunduğun sınıfta kalırsın.