Sorunlu internet hizmetinde cayma bedeli ödemesi gerekir mi?

ikilemx

Hectopat
İnternetim doğru düzgün çekmiyor. Yan odadan bağlandığımızda bile herhangi bir şekilde interneti kullanamıyoruz. İnternet bağlantısı da çok sık aralıklarla kopuyor üstüne. Ben eğer Superonline aboneliğimi iptal edersem cayma bedeli ödemek zorunda mıyım? Sonuçta doğru düzgün bir hizmet alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemin yanındayken düzgün çalışıyorsa/kopmuyorsa sorunlu olarak kabul edilmez. Ekstra bir access point alıp yan odaya koyun. Eğer modemin yanındayken de kesiliyorsa ve müşteri hizmetleri sorunu çözemiyorsa yasal olarak para vermeden iptal edebiliyorsunuz ama biraz uğraşmanız gerekebilir

modemin yanında kullanırken bile interneti doğru düzgün kullanamadığım zamanlar oldu ve gün içinde kopmalarda yaşıyorum. Birden fazla kez arıza kaydı oluşturuldu ama herhangi bir değişiklik olmadı 3 aydır nerdeyse bunu yaşıyorum internet sağlayıcısının da 3 yıldır müşterisiyim aynı zamanda.

Genellikle Wi-Fi üzerinden oluyor bu kopmalar.

Yani Wi-Fi üzerindense modem kaynaklıdır modem değiştirebilirsin Turkcell'den. Eğer komple kopuyorsa teknik destek çağır kontrol edilsin sorunun neden olduğunu öğrenmemiz lazım önce.
Eğer senlik bir durum değilse iptal edip hakkını arayabilirsin tüketici hakem heyetinden paranı alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…