Sorunsuz güç kaynağı markaları

• Konuyu başlatan NC812
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 2.986
Bildiğiniz sorun çıkarmayan kaliteli güç kaynağı markalarını yazar mısınız? Risk almak istemiyorum.

FSP.
Cooler Master.
Corsair.
High Power.
ASUS.
Sharkoon.
Zalman.
Aerocool.
Thermaltake.
XPG.
Seasonic.
Be Quiet!
(Sadece aklıma gelenleri yazdım, ek olarak herhangi bir sıralama yoktur.)

Marka değil modele bakılmalı. Everest gibi dandik bir markanın bile iyi modeli var. Ama genel olarak Seasonic, High Power, Zalman, XPG, FSP gibi markaları severim.

Everest'in hangi iyi modeli var gerçekten merak ediyorum...

Everest'in hangi iyi modeli var gerçekten merak ediyorum...

Alınır falan demedim fakat iyi bir model. Sorunsuz bir PSU. Üreticisi de sağlam bir markaydı ismini unuttum. Sadece üstüne Everest logosu basmışlar. Sama Forza üreticisiymiş. Saçma sapan ifadeler atmadan önce iki kez düşün bence.

Bu konular çok tartışıldı zaten forumda araştırabilirsin. Everest kötü deyip geçmemek lazım arkadaşımın dediği gibi güzel ürünleri var. Kendisi zaten üretici değil üzerine logo basıp satış yapan bir tüccar. Bu kadar yorumlamak gerekmez.

Bu konular çok tartışıldı zaten forumda araştırabilirsin. Everest kötü deyip geçmemek lazım arkadaşımın dediği gibi güzel ürünleri var. Kendisi zaten üretici değil üzerine logo basıp satış yapan bir tüccar. Bu kadar yorumlamak gerekmez.

Ürün güzel olabilir fakat Everest'in ürünün arkasında duracağını hiç ama hiç sanmıyorum. ASUS ROG Thor modelinde bile sorun çıkabilir, her PSU'da sorun çıkabilir fakat arkasında ASUS var mesela.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı