Sorunsuz şekilde en az 1 yıl kullanılabilecek mouse önerisi

utopianwhale

Hectopat
Şu an VXE R1 kullanıyorum ve tekerleği bozuldu, hiçbir şekilde çalışmıyor. Bundan önce Darmoshark M3S kullanıyordum, aynı şekilde onun da tekerleği bozuldu, takılmalar yapıyordu, aşağı kaymıyordu. Aynı zamanda Logitech M650 kullandım ve çift tıklama sorunu vardı. Şöyle gerçekten sorunsuz bir mouse istiyorum artık, para verdiğimiz şey 1 yıl geçmeden bozulması sinir bozucu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe nedir?

Ahahaha hocam neden çözmesinler. Senden kaynaklıysa bir ücret karşılığında çözerler. Senden kaynaklı değilse de bedavaya hallederler.

Hocam diyelim ki tekerleği değiştirdiler veya yeni mouse yolladılar aynı sorun tekrar çıkacak.

Hocam diyelim ki tekerleği değiştirdiler veya yeni mouse yolladılar aynı sorun tekrar çıkacak.

Kronik bir durum olsa dediğinde haklısın. Ama öyle bir durum yok. Örneğin ben de 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Kaç kere yere de düştü içini de açtım. Ama öyle bir sorun ile karşılaşmadım.

Keşke sorun yapan mouse'larını bir garantiye falan gönderseydin. Neyse olsun. Sana yapacağım birkaç öneri var mouse bazında, umarım hepsi isteğini karşılar;

1 - Endgame Gear XM2we / XM1r
2 - Razer DeathAdder V3 ve ya V3 Pro
3 - Razer Basilisk V3
4 - Logitech G Pro X Superlight 2
5 - Glorious Model O 2 Wireless
6 - Logitech MX Master 3S

Bunlar bozulma konusunda az sorun yaşayan mouse'lar. Arasında 3 tanesi pahalı olabilir bu yüzden bütçene en uygun olanı almaya çalışırsın. İyi günler dilerim şimdiden

Endgame ve MX hariç hepsinde adamın yaşadığı sorun kronik zaten. Nereye en sağlam ürünler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…