- Makaleler
- 4
Sevmemek değil, bireysel konuşmadım. Bizim forumun çoğu sevmiyor anlamında. Kendisi ile en ufak bir problemim yok, beni tanımıyordur zaten.Kurucusunu neden sevmiyorsunuz hocam.
Sevmemek değil, bireysel konuşmadım. Bizim forumun çoğu sevmiyor anlamında. Kendisi ile en ufak bir problemim yok, beni tanımıyordur zaten.Kurucusunu neden sevmiyorsunuz hocam.
Sevmemek değil, bireysel konuşmadım. Bizim forumun çoğu sevmiyor anlamında. Kendisi ile en ufak bir problemim yok, beni tanımıyordur zaten..
Gamepower monitör öneriyor adam.Ben hiç fark etmedim çakma marka önerdiğini sadece Adata SU630 önerdiğini biliyorum.
Technopat ne yapıyor dersin? O markaların ürününü kırıyordur kesinAynen.
@Recep Baltaş.Ben en cok forum yöneticisinin forumla ilgilenmesini takdir ediyorum. Öyle forumlar var ki, adamlar 10-15 senedir kendi forumunda anca 10-20 bin mesaj katkida bulunmus. Sorsan hepsi mesguller, cünkü gezmekten vakit bulamiyorlar.
Bu vatandasin isi gücü yok mu ki, neredeyse 70 bin mesaj yazmis, üstüne bir de kullanicilarin sorularini cevapliyor. Demek ki isteyince oluyor. Bize sadece helal olsun demek düser.
Technopat ne yapıyor dersin? O markaların ürününü kırıyordur kesin.
"Technopat'tan herkese merhaba ben Recep Baltaş, ben Ali Güngör."Ben Ali Güngör'ün konuşmasına hayranım @Ali Güngör belki gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.