annihilator Hectopat Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 597 Makaleler 2 Çözümler 1 16 Temmuz 2020 #1 Bazen burada vakit geçirirken arada makara konular oluyor ve onlarda biraz fazla yazışıyorum. Fazla mesaj birikmesi hoşuma gitmiyor. Hesabımı kökten sıfırlayabilir veya devre dışı bırakabilir miyiz? Öyle bir imkana sahip miyiz?
Bazen burada vakit geçirirken arada makara konular oluyor ve onlarda biraz fazla yazışıyorum. Fazla mesaj birikmesi hoşuma gitmiyor. Hesabımı kökten sıfırlayabilir veya devre dışı bırakabilir miyiz? Öyle bir imkana sahip miyiz?
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 17 Temmuz 2020 #2 Merhaba, Hesabınızı isterseniz belirli bir süreliğine (sizin seçeceğiniz ve isterseniz kaldırabileceğiniz) yasaklayabiliriz.
Merhaba, Hesabınızı isterseniz belirli bir süreliğine (sizin seçeceğiniz ve isterseniz kaldırabileceğiniz) yasaklayabiliriz.
annihilator Hectopat Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 597 Makaleler 2 Çözümler 1 17 Temmuz 2020 #3 56153 dedi: Merhaba, Hesabınızı isterseniz belirli bir süreliğine (sizin seçeceğiniz ve isterseniz kaldırabileceğiniz) yasaklayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama seçeneğimiz yok mu? Ben istediğim zaman yine girip yazmayı yeğlerim. Olmadı hesabı kökten silelim.
56153 dedi: Merhaba, Hesabınızı isterseniz belirli bir süreliğine (sizin seçeceğiniz ve isterseniz kaldırabileceğiniz) yasaklayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama seçeneğimiz yok mu? Ben istediğim zaman yine girip yazmayı yeğlerim. Olmadı hesabı kökten silelim.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 17 Temmuz 2020 #4 annihilator dedi: Sıfırlama seçeneğimiz yok mu? Ben istediğim zaman yine girip yazmayı yeğlerim. Olmadı hesabı kökten silelim. Genişletmek için tıkla... Kurallara göre isteğe bağlı hesap sıfırlama işlemi yapmıyoruz. İsterseniz giriş yapmayı bırakabilirsiniz ve istediğiniz zaman geri dönersiniz.
annihilator dedi: Sıfırlama seçeneğimiz yok mu? Ben istediğim zaman yine girip yazmayı yeğlerim. Olmadı hesabı kökten silelim. Genişletmek için tıkla... Kurallara göre isteğe bağlı hesap sıfırlama işlemi yapmıyoruz. İsterseniz giriş yapmayı bırakabilirsiniz ve istediğiniz zaman geri dönersiniz.
annihilator Hectopat Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 597 Makaleler 2 Çözümler 1 17 Temmuz 2020 #5 56153 dedi: Kurallara göre isteğe bağlı hesap sıfırlama işlemi yapmıyoruz. İsterseniz giriş yapmayı bırakabilirsiniz ve istediğiniz zaman geri dönersiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. İlginiz için teşekkür ederim.
56153 dedi: Kurallara göre isteğe bağlı hesap sıfırlama işlemi yapmıyoruz. İsterseniz giriş yapmayı bırakabilirsiniz ve istediğiniz zaman geri dönersiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. İlginiz için teşekkür ederim.