Sosyal medya 13 yaşında olmayanlara yasaklanmalı

Senin sigara içmen normal de 13 yaşındakinin mi yanlış? Belki senden görüp canları çekti?

Bu arada ben de aylardır TikTok kullanıyorum çoğu ay 50 60 saat video izliyorum ne bıçağım var ne de sigara kullanıyorum çok alakasız. Keşfetime çıkan videoların çoğu CS:GO oluyor. Ne izlersen ona göre video öneriyor.

Merak etme, yanimda kucuk çocuklar varken sigara icmiyorum. Zaten bahsettigim çocuklar sonrasinda geldi.
Bahsetiginiz olay algoritma, siz ne kadar o tur icerikleri begenirseniz ya da ne kadar izleme suresi yaparsaniz ona gore icerikleri gelir.
 
Tokadı yapıştırıcan geçicen ister küçük olsun ister yaşıt ister büyük ellerinde bıçak veya çok kişi olmadıkları sürece teke tekte hiçbir halt yapamazlar.


Gym'e gitmeye ne dersin?
Gym+dövüş sanatı en iyisi ben mesela güreşe gidiyorum ama ben hafif hasar alsam bişey olmaz diyorsanız boks yada kickboksda baya iyidir.
 
Senin sigara içmen normal de 13 yaşındakinin mi yanlış? Belki senden görüp canları çekti?

Bu arada ben de aylardır tiktok kullanıyorum çoğu ay 50 60 saat video izliyorum ne bıçağım var ne de sigara kullanıyorum çok alakasız. Keşfetime çıkan videoların çoğu cs go oluyor. ne izlersen ona göre video öneriyor.
Her gördüğünü canı çekmiştir hesabıyla düşünürsen sigaradan önce düşünülecek çok şey var "sigma"
 
Her gördüğünü canı çekmiştir hesabıyla düşünürsen sigaradan önce düşünülecek çok şey var "sigma"

Bir de ustune dudak tiryakisi idiler. Sigarayi havali zannedip baslayan kafa yapisindan yani. Dudak tiryakilerinin caninin sigara cekmesi gibi bir ihtimal yok.
 
1. ebevenylerdende kaynaklanan bir durum.
2. ergenliktende kaynaklanan bir durum, ileride olgunlaşmaz veya akılları başlarına gelmezseler bir şey değişmez gene aynı insan olurlar.
3. TikTok ve Instagram gerçekten çok sıkıntılı, evet. Kimlik doğrulaması şart, ayrıca kaç yıldır da söyleniyor, TikTok bence kapatılmalı, gerçekten toplum huzurunu ve ahlakını bozuyor.
Hocam instagram hacklendiğinde dataların gitmesi yetmiyormuş gibi birde promosyon niyetine kimlik bilgileri de vermek çok mantıklı
 
Ailelerin cocuga telefonu eline verip. Kontrol etmedikleri icin sosyal medyalara kimlik dogrulamasi getirilmesi daha mantikli. En azindan ailelerinin kimligi ile hesap acmaya korkabilirler.
Kimlik doğrulaması internet üzerinde alışveriş yaparken bile çoğu firma kullanmıyorken sosyal bir platformun kullanmasına bence gerek yok. Gerektiğinden fazla abartıyorsun, abartıyorsunuz. Bu kişilikle alakalı olan bir şey. Ben sigara ortamında sigara kullanmayan tek kişiydim ve hala da tek kişiyim. Asıl olay hayır diyebilmekte. Kimlik kartını göstermekte değil. 22 Yaşında askerde sigaraya başlayan arkadaşım var. İyilik yaptığında para veyahut başka bir şey değil eline sigara sıkıştırırlar askerde.

Hocam TC kimlik artık promosyon mu sizce 10 yaşındaki deha salter fanı çocuk bile buluyor.
Değil panel satın alan birisi rahatlıkla eriiebilir ama buna hiç bir zaman gerek yok.
 
Son düzenleme:
Kimlik doğrulaması internet üzerinde alışveriş yaparken bile çoğu firma kullanmıyorken sosyal bir platformun kullanmasına bence gerek yok. Gerektiğinden fazla abartıyorsun, abartıyorsunuz. Bu kişilikle alakalı olan bir şey. Ben sigara ortamında sigara kullanmayan tek kişiydim ve hala da tek kişiyim. Asıl olay hayır diyebilmekte. Kimlik kartını göstermekte değil. 22 yaşında askerde sigaraya başlayan arkadaşım var. İyilik yaptığında para veyahut başka bir şey değil eline sigara sıkıştırırlar askerde.

Değil panel satın alan birisi rahatlıkla eriiebilir ama buna hiçbir zaman gerek y

Tek olay sigarada degil, yasa disi bicak tasimakta var.
 
Dudak tiryakilerinin de canı sigara çeker hocam. Zira nikotin tükürük yolu ile alınıyor. Yani dumanın illaki ciğerlere çekilmesi gerekmiyor.
 
Tek olay sigarada degil, yasa disi bicak tasimakta var.
Bunun sosyal medya ile alakası nedir? 2010 yıllarında cebinde bıçakla gezip ergenlerde vardı? Bu 2023'e sosyal medyaya özel bir konu değil. Bir hafta öncesine kadar sokakta silahla gezen çocuklar gördüm, bunu da kurtlar vadisine bağlayalım mı?
 

Geri
Yukarı