Sosyal medya botları nasıl atılıyor?

Havuz prensibi ile çalışan bir sistemimiz var. Örneğin kendi hesabınıza 300 takipçi atmak istiyorsunuz. Gerekli yerlere para veriyorsunuz, kod satırları işlerini yapıyor ve havuzdaki hesaplar sizin hesabınızı takip ediyor. Eğer para ödemezseniz, ücretini hesap bilgileriniz ile ödüyorsunuz, hesabınız havuza dahil ediliyor. :)
 
Havuz prensibi ile çalışan bir sistemimiz var. Örneğin kendi hesabınıza 300 takipçi atmak istiyorsunuz. Gerekli yerlere para veriyorsunuz, kod satırları işlerini yapıyor ve havuzdaki hesaplar sizin hesabınızı takip ediyor. Eğer para ödemezseniz, ücretini hesap bilgileriniz ile ödüyorsunuz :)
Peki Türk gerçek yada yabancı gerçek türleri var bunlar nasıl oluyor?
 
Peki Türk gerçek yada yabancı gerçek türleri var bunlar nasıl oluyor?
Havuzların sahibi var, bunlar veritabanlarında kategorize halde. Gerçek olmayan hesaplar 12-24 saat içinde takipten düşüyor ama gerçek hesaplar düşmüyor. Yabancı olayına girince, yabancı veritabanındaki hesaplar sadece.
 
Dostum ben yapıyordum Ama ben Ana hesabımla bot atmadim aşşağidada arkadaşlar belirtmiş hesap çalma durumu var diye. Aynen öyle adamlar çatur çutur hesap çalıyor bissürü kişi hesabına giriyor bende sırf hesabım çalınmasın diye fake hesaptan bot attım ama instagram hesabımı kapatti :( dahada ellemedim.
Sosyal medya hesaplarına atılan takipçi, abone gibi botları nasıl buluyorlar ya da nasıl atıyorlar?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı