Sosyal medya hakkında ne düşünüyorsunuz?

Instagram'ı, TikTok'dan ayırt edemiyorum. Bütün herkes aynı içeriği defalarca kez paylaşıyor. Şaşırdığım şey ise herkesin bu komik olmayan ve amaçsız videoları beğenmesi. Keşfetime düşüyor hepsi şikayet ediyorum, ilgilenmiyorum diyorum yok yine TikTok videosu çıkıyor. Herkes ünlü olma peşinde ve üzücü olan kısım ise hiç birinin kendine ait bir yeteneği, içeriği yok hepsi amaçsız ve birbirinin kopyası videolar ile ünlü oluyor. TikTok izlemek istesem TikTok kullanırım ama yok Instagram'ın her yerinde TikTok videosu var ne kadar şikayet etsemde bitmiyor. Twitter'da zaten geçenlerde maske kaldırılsın diye hashtag açılmıştı onun hakkında konuşmak istemiyorum. Yani rezillik bakımından Twitter>Tiktok>=Instagram.
 
Nasıl kullandığına bağlı. Genel konuşacak olursam lağım. Hele ki Twitter.

Twitter'in normal kullanıcılar için gereksiz olduğunu düşünüyorum hayatında bir baltaya sap olamamış üniversite öğrencileri para yok iş yok diye ağladıkları ama iş bulmak için gram emek ve efor göstermedikleri gibi okduk diploma aldık neden askeri ücrete çalışıyım derdineler sorsan okudu bölüm ile ilgili sahada gram vasfı yok :)
 
Herkesin sosyal medya hakkındaki düşüncelerini merak ettiğim için böyle bir konu açtım. Sosyal medya gerekli mi, yoksa olmasa da olur mu? (Instagram, Facebook ve TikTok gibi siteler için söylüyorum.)

Benim düşüncem, bu mecralardaki çoğu insan benliğini kaybetmiş, sadece hayatını oraya adamışlar gibi geliyor. Benim düşüncem bu yönde. İyi forumlar.

TikTok, Instagram, Facebook, Twitter kullanmıyorum. Bence hepsi gereksiz ve zaman kaybı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı