KERKÜK ZİNDANI Picopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 563 Çözümler 1 Yer Karayipler.... 11 Aralık 2022 #11 Pardon niyeti kötü olmasa bile islamın benimsemediği bir davranış olduğu için caiz değilmiş.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 11 Aralık 2022 #12 Zaten gerçekte takmayacaksın. Tak gitsin. Yakında "PUBG'de kill çalmak günah mıdır?" diye konular görürüz.
Zaten gerçekte takmayacaksın. Tak gitsin. Yakında "PUBG'de kill çalmak günah mıdır?" diye konular görürüz.
Cinst Yoctopat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Aralık 2022 #13 @KERKÜK ZİNDANI KERKÜK ZİNDANI dedi: Benim bildiğim niyet önemli. Sen Hristiyan değilsin sonuçta öylesine takıyorsun. Neden problem olsun ki? He şu var, o kolye ile namaz falan kılınmıyormuş. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla sosyal medya demişim de özür, takarsam bir daha namaz kılamaz mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2022
@KERKÜK ZİNDANI KERKÜK ZİNDANI dedi: Benim bildiğim niyet önemli. Sen Hristiyan değilsin sonuçta öylesine takıyorsun. Neden problem olsun ki? He şu var, o kolye ile namaz falan kılınmıyormuş. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla sosyal medya demişim de özür, takarsam bir daha namaz kılamaz mıyım?
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #14 Cinst dedi: @KERKÜK ZİNDANI Yanlışlıkla sosyal medya demişim de özür, takarsam bir daha namaz kılamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Eğer sadece taktıysan dinden çıkmamışsındır.
Cinst dedi: @KERKÜK ZİNDANI Yanlışlıkla sosyal medya demişim de özür, takarsam bir daha namaz kılamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Eğer sadece taktıysan dinden çıkmamışsındır.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 11 Aralık 2022 #15 Cinst dedi: Yanlışlıkla sosyal medya demişim de özür, takarsam bir daha namaz kılamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Ya tak gitsin, olmayan bir varlık için kendini sıkmanın anlamı yok. Yaşa hayatını. İçindekileri at.
Cinst dedi: Yanlışlıkla sosyal medya demişim de özür, takarsam bir daha namaz kılamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Ya tak gitsin, olmayan bir varlık için kendini sıkmanın anlamı yok. Yaşa hayatını. İçindekileri at.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #16 388526 dedi: Ya tak gitsin, olmayan bir varlık için kendini sıkmanın anlamı yok. Yaşa hayatını. İçindekileri at. Genişletmek için tıkla... Neden herkesi ateist olarak görüyorsunuz Müslüman insanlarda var hayatta.
388526 dedi: Ya tak gitsin, olmayan bir varlık için kendini sıkmanın anlamı yok. Yaşa hayatını. İçindekileri at. Genişletmek için tıkla... Neden herkesi ateist olarak görüyorsunuz Müslüman insanlarda var hayatta.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 11 Aralık 2022 #17 mrht1234 dedi: Neden herkesi ateist olarak görüyorsunuz Müslüman insanlarda var hayatta. Genişletmek için tıkla... Ateist olarak görmüyorum. Sadece "günah mı, dinden çıkar mıyım" diye kuşku duymalarını anlamıyorum.
mrht1234 dedi: Neden herkesi ateist olarak görüyorsunuz Müslüman insanlarda var hayatta. Genişletmek için tıkla... Ateist olarak görmüyorum. Sadece "günah mı, dinden çıkar mıyım" diye kuşku duymalarını anlamıyorum.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #18 388526 dedi: Ateist olarak görmüyorum. Sadece "günah mı, dinden çıkar mıyım" diye kuşku duymalarını anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Müslüman'lar için hassas bir konu ateistsen bunda özgürsün.
388526 dedi: Ateist olarak görmüyorum. Sadece "günah mı, dinden çıkar mıyım" diye kuşku duymalarını anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Müslüman'lar için hassas bir konu ateistsen bunda özgürsün.