Sosyal medya nasıl bırakılabilir?

itskaarina

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar YKS sınavına hazırlanıyorum aslında sosyal medyayı bıraktım. Ama YouTube'ı bırakamıyorum telefonumdan YouTube silinmiyor shorts videolarına dalınca bırakamıyorum YouTube dışında hiç sosyal medya kullanmıyorum ama YouTube'u nasıl kaldırırım?

Arkadaşlar YKS sınavına hazırlanıyorum aslında sosyal medyayı bıraktım. Ama YouTube'ı bırakamıyorum telefonumdan YouTube silinmiyor shorts videolarına dalınca bırakamıyorum YouTube dışında hiç sosyal medya kullanmıyorum ama YouTube'u nasıl kaldırırım?
Youtube revanced indirebilirsin onda shorts yok ama her şey kendinde bitiyor.

Youtube revanced üzerinden shorts kapatılabiliyor. Kesinlikle yapın derim, sınav senesini geçtim direk genel anlamda odak süreniz artar.
Zamanında shorts dışında başka videolar izleyemiyordum, kapatınca farkı kendim deneyimledim.

3 ay kalmışken hala bunlarla uğraşıyorsanız sorun sizdedir. Kapatın telefonunuzu kullanmayın 3 ay aramasın ulaşmasın 3 aycık size kimse. Önüne engel koyarsan aklın orda kalır.

3 ay kalmışken hala bunlarla uğraşıyorsanız sorun sizdedir. Kapatın telefonunuzu kullanmayın 3 ay aramasın ulaşmasın 3 aycık size kimse. Önüne engel koyarsan aklın orda kalır.
Telefondan test çözüyorum öyle birşey mümkün değil:D

Telefonu kapatıp kaldırın. Kökten çözümün bu olduğunu düşünüyorum. Diğer türlü engeli koyan kişi siz olduğunuz için kolayca eski haline çevirip alışkanlıklarınıza devam edebiliyorsunuz maalesef. Android cihazlarda uygulama ayarlarından Youtube'u devre dışı bırakabiliryorsunuz diye biliyorum.
Benim telefonum Huawei diye mi bilmiyorum ama devre dışı bırak seçeneği var ama o seçeneğe basamıyorum izin vermiyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı