Merhabalar.
Uzun zamandır grafik tasarımla ilgileniyorum. Sosyal medya tasarımlarınızı, uygun fiyatla yapabilirim. Her türden sayfaya tasarım yapabilirim; bilgi, söz, haber, mizah vs. vs..
Örnekler:
www.technopat.net
www.technopat.net
Tasarımların boyutu, sosyal medya ile uyumludur.
İletişim için Discord kullanabiliriz. Discord: SpeeDEV#0747. Ödeme yöntemleri ise; Papara ve IBAN.
İyi günler dilerim.
Uzun zamandır grafik tasarımla ilgileniyorum. Sosyal medya tasarımlarınızı, uygun fiyatla yapabilirim. Her türden sayfaya tasarım yapabilirim; bilgi, söz, haber, mizah vs. vs..
Örnekler:
Instagram sayfası tasarımı nasıl?
İnstagram'daki araba sayfam için eski tasarım ve yeni tasarım karşılaştırması yaptım. Sizce yeni tasarım nasıl olmuş? Tasarımda emeği geçen @speedev'e teşekkürler.
Technopat Instagram sayfası için hazırladığım post tasarımı
Kolay gelsin. Technopat'ın Instagram sayfası olan technopatnet'i uzun zamandır takip etmekteyim. Fakat açık söylemek gerekirse, bir sosyal medya tasarımcısı olarak, Instagram sayfasının post tasarımlarını pek beğenmedim. Yanlış anlaşılmasın, sonuçta herkes beğenecek diye bir şey yok. Ben de boş...
Tasarımların boyutu, sosyal medya ile uyumludur.
İletişim için Discord kullanabiliriz. Discord: SpeeDEV#0747. Ödeme yöntemleri ise; Papara ve IBAN.
İyi günler dilerim.
Son düzenleme: