Sosyal medya üzerinden tehdit ediyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Alimli

Centipat
Katılım
8 Haziran 2021
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Okulda bir arkadaşım beni Discord sunucusuna davet etti ve onun arkadaşı da Allah vesaire her şey hakkında küfürler savurdu. Bir sonraki gün sınıf arkadaşıma söyle adam olsun falan gibisinden laflar söyledim sonra bana o adam sahte para falan basıyor cinayet falan yaptırıyor dedi bende dalga geçtim. Bir sonraki gün gitmiş Instagram hesabımı vermiş o bahsedilen kişiye bana dolar ve TL dolu bir para göndermiş yanına da sınıf arkadaşımın ve kendisinin ismini yazmış. Onun hemen ardından bana annemin telefon numarasını atıp hafta sonu hayatını mahvedeceğim bekle sen yazdı ben de engelledim (10 dakika önce yazdı bunları) bir şey olur mu? Ne yapmam gerekiyor?
 
Son düzenleme:
Okulda bir arkadaşım beni Discord sunucusuna davet etti ve onun arkadaşı da Allah vesaire her şey hakkında küfürler savurdu. Bir sonraki gün sınıf arkadaşıma söyle adam olsun falan gibisinden laflar söyledim sonra bana o adam sahte para falan basıyor cinayet falan yaptırıyor dedi bende dalga geçtim. Bir sonraki gün gitmiş Instagram hesabımı vermiş o bahsedilen kişiye bana dolar ve TL dolu bir para göndermiş yanına da sınıf arkadaşımın ve kendisinin ismini yazmış. Onun hemen ardından bana annemin telefon numarasını atıp hafta sonu hayatını mahvedeceğim bekle sen yazdı (10 dakika önce yazdı bunları) bir şey olur mu? Ne yapmam gerekiyor?

Asılsız tehdit gibi ama kesin bir şey diyemem.
 
Önce o kişi ile arkadaşlığınızı bitirin, sonra da tehdit eden arkadaşı her yerden engelleyin. Bu arada anneniz veli gruplarında vs. varsa arkadaşın numarasını alıp ona atmış olabilir. Rastgele bir kişinin telefon numarasını bulmak zor çünkü.
 
Takma. O arkadaşım dediğiniz kişi ile de bir daha konuşma. Her yerden engelle bunun gibileri. Sonra suç duyurusunda bulun bu konu hakkında.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı