Sosyal medya yasası komisyondan geçti

Gerçekten Adalet olsa bu ülkede yazdıklarını kabul ederdim ama bilmiyorsun işte...

Sosyal medyaya bir düzenleme şart. Resmen çamur gibi bir yer orası. Yalanın bini bir para. Küfür hakaret gırla. Bunların aksini iddia eden yalanı yanlışı destekliyor demektir.

Takip edin özellikle Twitter'ı her gece bir tane yalan yanlış haber konu bilgi TT yapılır. Altınla yüzbinlerce yorum fake isimler fake üyeler üstünden köpürtme. Doğrusu ortaya çıksa bile çamuru at izi kalsın sonra yarın başka yalan ile yoluna devam et.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzenleme olması kanaatindeyiz biz de ancak bu tarafsız olarak yapılabilecek mi? En basitinden tarafsız haber yapan tüm gazeteciler şu an tehlikede, yapacağı en ufak bir habere bile yalan bilgi deyip içeri atabilirler. Bunu en iyi sen biliyorsun ama işine gelmiyor. Hak veriyorum.

En basitinden TUİK enflasyonu %73 olarak açıkladı, başka bir yerde bilmem ne ENAG ya da başka bir kuruluş enflasyon %73 değil, %160 der. Halka yalan bilgi ve kin, nefrete teşvikten ENAG kurucularını alırlar. TUİK enflasyonu %73 olarak açıkladı, yalan haber derler.

En basitinden TUIK dışındaki hiçbir kuruluş enflasyon verileri paylaşmaması adına da bir çalışmaya da girdiler. Bunların hiçbirinin tesadüf olmadığını sen de adın gibi biliyorsun.

İç işleri bakanı ülke de 3.700.000 suriyeli var dedi. Bu bilgi gerçek mi, yalan mı? Bu bilgilerin yalan olup olmadığına karar veren kurum hangi partili ?

En basitinden tarafsız haber yapan tüm gazeteciler şu an tehlikede, yapacağı en ufak bir habere bile yalan bilgi deyip içeri atabilirler.

Çok kolay bir yolu var bunun. Bir bilgi haber yaparken KAYNAK belirtir. Ve tüm sorumluktan kurtulur.
Ama bile isteye kaynak belirtmeden diyorlar öyle duydum bence öyle kesin böyledir varsayıyorum ki böyle gibi saçma sapan laflar ile haber olmaz zaten.

Yalnız bu söylediğin madde istenen her yere çekilebilir. Ne bekliyordun, yasaya ''Bizim istemediğimiz şeyleri yaparsanız hapse girersiniz'' mi yazacaklardı? İstenilen yere çekilebilecek bir madde yazmışlar. Anlamamak için kör olmak gerek.

‘halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma' haberi sende yayıyorsun paylaşarak dikkat et içeri almasınlar!

@AidenPearce dediği gibi olmayacağını kendisi de çok iyi biliyor da bu işten kazancı var muhtemelen. Ölümüne savunuyor, geçmiş yorumlarına da bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…