Sosyal Medyada yapılan sahte paylaşımlar

Yer
Menzoberranzan
Twitter'da gezerken sürekli kendilerine ait olmayan videoları kendilerine aitmiş gibi hikaye uydurup paylaşan bir topluluk var ve yorumlarda da kimse bunun sahte olduğunu anlamıyor gibi gözüküyor.

Screenshot_1.png

Görselini kaybettiğim için atamayacağım bir başka biri rakun paylaşmış şöyle bir şey buldum ne yer bu diye soruyor hay Allah'ım gittim cevap verdim orijinal videoyu paylaştım bir de pişkin pişkin tavuk yer mi diye soruyor.
Bir diğer sinirimi bozan durum ise YouTube üzerinde kendilerine ait olmayan videolara ses ekleyip kendilerininmiş gibi taklit edenler, bakalım hemen örneklere:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En azından bu adam ifşa olmuş herkes biliyor kolpa olduğunu bir de hala ciddi ciddi gerçek olduğunu düşündükleri bir kanal daha var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani ben aşırı zeki olduğumu iddia eden birisi değilim fakat şu paylaşımlara yapılan yorumlar beni gerçekten üzüyor bu kadar her şeye inanacak kadar temiz kalpli olmamalıyız ya.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı