Sosyal medyanın son durumu

Donald Trump'ı bir konuda takdir ediyorum. TikTok yasaklanmalı. İnsanları gizli mesajlar ile komünist yapıyorlar.
 
Sanki konu sahibi paylaşımları es geçmeyi veya sosyal medya kullanmamayı bilmiyor. Düşüncesini aktarmış ve bizim de düşüncelerimizi merak etmiş. Boş yorumlar yapmayın lütfen.

Ben de sonuna kadar katılıyorum. Kızların kendini sosyal medyada pazarlama, takipçi kasma çabalarını ve saçma sapan akımları görmek üzücü oluyor. Darvin'in teorisi tersine tepti ve çoğu kişi insandan maymuna evrilmeye başladı. Hoş bir durum değil. Facebook değil de, MSN zamanını çok özlüyorum ben. Sonumuz hayır olsun diyelim. Dünya iyiye gitmiyor :)
 
sosyal medya sayesinde güzellik algısı çok değişti.13 yaşındaki çocuklar burnum kötü deyip psikolojik bunalıma giriyorlar. genç kızlar/erkekler sadece kaslı, güzel vücutlu kişilerle birlikte olmak istiyor. sosyal medya insanların hayatında çok büyük bir aldatıcı ortam. sokakta tipine bakmadığın kişiyi twitter'da "çok güzelsin hayatım" diyerek övebilirsin, gerçek hayatta 150 kilo olan çocuğun yüzüne bile bakmazsın ama sosyal medyada "ya çok tatlısınnnn" dersin, duyar kasarsın. işte sosyal medya böyle bir aldatıcı ortam. sosyal medyada samimisindir ama yolda karşılaşsan görmemezlikten gelirsin, utanırsın.
 

Geri
Yukarı