Sosyal'de Açılan Mesaj Kasma Soruları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
5
Sosyal'de bu konuları görmekten bıktım. 5 dakika giriyorum bir şeyler öğrenirim diye, size göre dünyanın en iyi oyunu? ve oynadığınız en iyi oyun? gibi sorular çıkıyor karşıma. Ona göre en iyi oyun Mafia serisi, başka birine göre GTA V, bana göre The Last of Us serisi. Oyun önerisi adı altında açsalar yine bu kadar sinirlenmem ama bunlar bıktırdı beni.
Sorum şu: Sosyal'de YouTube içerisinde olduğu gibi bir algoritma var mı? Yoksa bunları görmemek için ne yapabilirim? Bir de bu şekilde düşünen benden başka kişiler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
O konulara bakma yeter. Ya da direkt ilgilenmek istediğin konulara bak. Örneğin Masaüstü Bilgisayar bölümünde GPU, CPU, RAM, SSD tavsiyelerine bakabilirsin, ya da direkt İnternet Erişimi bölümünde internetle ilgili arıza ve önerilere bakabilirsin.
Hocam dediğinizi yapıyorum zaten, ama sosyali ilk açtığımda direkt karşıma bunlar çıkıyor ve bunlar bile sinirlenmeme yetiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Forum senin (sen bir örneksin, buradan kasıt bireysel istekler) zevklerine göre işlemiyor. Benim de her girdiğimde ''küçümseyerek'' baktığım konular oluyor. Sinirimi bozmamak için ne giriyorum, ne de yorum yapıyorum. Bazı şeyleri yokmuş gibi görmek gerekiyor.

Forum senin (sen bir örneksin, buradan kasıt bireysel istekler) zevklerine göre işlemiyor. Benim de her girdiğimde ''küçümseyerek'' baktığım konular oluyor. Sinirimi bozmamak için ne giriyorum, ne de yorum yapıyorum. Bazı şeyleri yokmuş gibi görmek gerekiyor.
Haklısınız benim de yapmam gereken şey bu.
Şu anda tam olarak senin yaptığın şey.
Yanlış anlamışsınız o halde beni, zaten mesaj sayıma ve katılım tarihime bakarsan böyle bir amacım olmadığını görürsün.

İyi de her site birbirinin aynısı olmak zorunda değil. Öyle bir imkan olur ve site yönetimi bunu burada uygulamak isterse olur. Bunun yöntemi de böyle açılan konuları şikayet edercesine konu açmakla olmaz. Bende bazı konuları gereksiz bulurum ama bunu kafaya takmam. İlgi duyduğuma tıklarım ilgi duymadığımın konu başlığını görmekle sınırlı tutarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı