7 734204 Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 3.698 Çözümler 4 26 Aralık 2023 #1 Konuyu nereye açacağımı bilemedim, yanlış kategoride olabilir. Sorum şu: Sosyalde bir kullanıcıyı engelleyebilir miyim? Benim yorumlarımı görmemesini istiyorum.
Konuyu nereye açacağımı bilemedim, yanlış kategoride olabilir. Sorum şu: Sosyalde bir kullanıcıyı engelleyebilir miyim? Benim yorumlarımı görmemesini istiyorum.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.856 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #2 Profiline tıklayıp "Göz ardı et" seçeneğine tıkladığınızda onun konuları ve yorumları sizde gözükmez. Ancak o sizi görebilir diye biliyorum.
Profiline tıklayıp "Göz ardı et" seçeneğine tıkladığınızda onun konuları ve yorumları sizde gözükmez. Ancak o sizi görebilir diye biliyorum.
7 734204 Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 3.698 Çözümler 4 26 Aralık 2023 #3 Bestty dedi: Profiline tıklayıp "Göz ardı et" seçeneğine tıkladığınızda onun konuları ve yorumları sizde gözükmez. Ancak o sizi görebilir diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında ben tam tersini istiyorum. Sanırım mümkün değil. Açıklama için teşekkürler.
Bestty dedi: Profiline tıklayıp "Göz ardı et" seçeneğine tıkladığınızda onun konuları ve yorumları sizde gözükmez. Ancak o sizi görebilir diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında ben tam tersini istiyorum. Sanırım mümkün değil. Açıklama için teşekkürler.
7 725064 Picopat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 653 Makaleler 2 Çözümler 3 26 Aralık 2023 #4 Dunkerque dedi: Benim yorumlarımı görmemesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey mümkün değil. Dilerseniz hesabınızı kapatabilirsiniz .
Dunkerque dedi: Benim yorumlarımı görmemesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey mümkün değil. Dilerseniz hesabınızı kapatabilirsiniz .
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #5 Bestty dedi: Profiline tıklayıp "Göz ardı et" seçeneğine tıkladığınızda onun konuları ve yorumları sizde gözükmez. Ancak o sizi görebilir diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Denemiş birisi olarak; göz ardı ettiğiniz kişi sizin profilinize giremez. Ancak yorumları görebiliyor.
Bestty dedi: Profiline tıklayıp "Göz ardı et" seçeneğine tıkladığınızda onun konuları ve yorumları sizde gözükmez. Ancak o sizi görebilir diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Denemiş birisi olarak; göz ardı ettiğiniz kişi sizin profilinize giremez. Ancak yorumları görebiliyor.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 26 Aralık 2023 #6 Engelleme gibimsi olan göz ardı et var ama tamamen yok diye biliyorum.
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.037 Çözümler 11 26 Aralık 2023 #7 Hocam Technopat'te ne yaşadın da bu denli bir araştırmaya girdin, kim canınızı sıktı?