Sosyal'de kaç çeşit uyarı aldınız?

Kimse duymak istemeyeceği şeyler dinlemek istemez, özellikle de karşısındaki haklı iken. Moderasyon'a karşı çıkmayın ve onları rahatsız etmeyin, onlar ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar.
Burada konuşulacak anlatacak çok konu var fakat açmak istemiyorum. Tartışmaya da gerek yok bu konuları.

Konu saygı değil konu moderasyon ekibi. Saygısızlık yapan kişi kendi bileceği iş ben karışmıyorum.
Konu kaç çeşit uyarı aldığımız, moderasyon ekibi konusu bu konu değil efendim. Sizden konunun bütünlüğünü bozmamanızı rica ediyorum.

Kaç çeşit bilmiyorum fakat çok değişik cezalar yemişliğim var. Mesela tarayıcıya giremediğim ve uyarı aldığım bilgisayar için konu açmıştım tarayıcıya giremediğimden haliyle telefondan verdiği hatayı çekip paylaştım ve ondan ceza yedim ekran görüntüsü almak yerine fotoğraf çekmişim çok garipti.

Kaç çeşit bilmiyorum fakat çok değişik cezalar yemişliğim var. Mesela tarayıcıya giremediğim ve uyarı aldığım bilgisayar için konu açmıştım tarayıcıya giremediğimden haliyle telefondan verdiği hatayı çekip paylaştım ve ondan ceza yedim ekran görüntüsü almak yerine fotoğraf çekmişim çok garipti.
Duyduğum en tuhaf ceza olabilir sanırım. Technopat'ı bilmesem, moderasyonu yapay zekalar yönetiyor diyeceğim. Zira mantıkla düşünüldüğünde böyle bir cezanın mantıklı bir açıklaması olacağını sanmıyorum.

Technopat'ı seviyorum bilgi açısından. Çözemediğim veya bilmediğim şeyler olduğunda konusunu açıyorum yardımcı oluyorlar. Ancak bazı konuların kabul edilmemesi, gereksiz yere uyarı veya ceza verilmesi çok can sıkıcı. Örneğin geçenlerde oyun arkadaşı kategorisinde bir konu açmıştım kabul edilmemiş, destek bölümünde nedenini sorduğumda konum kabul oldu fakat neden kabul edilmediğini söylemediler. Bununla birlikte bu forumda objektif ve sübjektif olarak sevmediğim bir çok şey var diyebilirim ancak umursanmadığı için uzun uzun tartışmak istemiyorum gerçekten.

Duyduğum en tuhaf ceza olabilir sanırım. Technopat'ı bilmesem, moderasyonu yapay zekalar yönetiyor diyeceğim. Zira mantıkla düşünüldüğünde böyle bir cezanın mantıklı bir açıklaması olacağını sanmıyorum.

Technopat'ı seviyorum bilgi açısından. Çözemediğim veya bilmediğim şeyler olduğunda konusunu açıyorum yardımcı oluyorlar. Ancak bazı konuların kabul edilmemesi, gereksiz yere uyarı veya ceza verilmesi çok can sıkıcı. Örneğin geçenlerde oyun arkadaşı kategorisinde bir konu açmıştım kabul edilmemiş, destek bölümünde nedenini sorduğumda konum kabul oldu fakat neden kabul edilmediğini söylemediler. Bununla birlikte bu forumda objektif ve sübjektif olarak sevmediğim bir çok şey var diyebilirim ancak umursanmadığı için uzun uzun tartışmak istemiyorum gerçekten.
Bir kaç kere daha karşılaşmıştım ama canları sağ olsun en azından bir kişinin fikri farklı vs. diye ayrımcılık yapmıyorlar.

Kural 2, konu içerisinde "çözüm olarak raporlayın" demek, yanlış bilgi, ifade bırakma yasağı, özel isim ve kısaltmaların yanlış yazımı, çoklu üyelik, özelden yardımlaşmak, sistem toplama konu limiti aşımı, öneri konu limiti aşımı, noktalama işaretlerinde hatalı boşluk kullanımı, soru cümlesinin yanlış yazımı, gereksiz mesajlar, kendi konunuzu açın, bir de içerikle ilgisi olmayan konu başlığı.
14 çeşit uyarım var. Bana göre en saçma olanlar özelden yardımlaşmak ve çözüm olarak raporlayın demek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı