Sosyal'de konular hâlâ denetlenmiyor mu?

quarest

Decapat
Emre hocam yapmayın olayını hepiniz bilirsiniz, bu hâlâ devam ediyor mu? Arada hatalı başlıklar gördüğümden soruyorum.

Ben denetlenmesi taraftarıyım.

Evet, ben de görüyorum bu aralar hatalı başlıklar, metinler vs ayrıca çok fazla troll konu var. Önceden moderatörler burası binlerce kişinin olduğu/gördüğü bir yer diye katı kurallar var tarzı şeyler söylüyorlardı, madem öyle bir denetim getirilmeli bence.

Son düzenleyen: Moderatör:

Emre C

Terapat
Yönetici
Makaleler
10
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1660, i5 9400F
Sosyal'de konular denetleniyor, moderatör sayısını arttırmamıza rağmen hatalar ne yazık ki yine olabilir. Rapor sistemini kullanmaktan çekinmeyin. Ayrıca denetlenmediğini düşündüğünüz konular hangi saat aralıklarında açılanlar?

Nevini

Hectopat
Makaleler
3
Başlıklarımızı çok bozuyorlar. İçeriği ile başlık uymuyor sonra. Her yazdığımız başlık mı hatalı? İmlası uygun, sorusu uygun başlık neden değişiyor? Değiştiren moderatör daha kötü yapıyor bazen.
Sosyal'de konular denetleniyor, moderatör sayısını arttırmamıza rağmen hatalar ne yazık ki yine olabilir. Rapor sistemini kullanmaktan çekinmeyin. Ayrıca denetlenmediğini düşündüğünüz konular hangi saat aralıklarında açılanlar?

Son düzenleyen: Moderatör:

Emre C

Terapat
Yönetici
Makaleler
10
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1660, i5 9400F
Moderatörler elinden geldikçe değiştirmemeye dikkat ediyor ama başlık bir anlam ifade etmiyorsa, içerik hakkında bilgi vermiyorsa müdahale etmek zorunda kalıyorlar.

Son açtığınız konunun başlığı: Ark Survival Evolved, sadece oyunun ismini yazmışsınız. "Ark Survival Evolved paketleri kurulmasa da olur mu?" olarak güncellemişiz.
Başlıklarımızı çok bozuyorlar. İçeriği ile başlık uymuyor sonra. Her yazdığımız başlık mı hatalı? İmlası uygun, sorusu uygun başlık neden değişiyor? Değiştiren Moderatör daha kötü yapıyor bazen.

KS
KS
William_Butcher

William_Butcher

Centipat
Moderatörler elinden geldikçe değiştirmemeye dikkat ediyor ama başlık bir anlam ifade etmiyorsa, içerik hakkında bilgi vermiyorsa müdahale etmek zorunda kalıyorlar.

Son açtığınız konunun başlığı: Ark Survival Evolved, sadece oyunun ismini yazmışsınız. "Ark Survival Evolved paketleri kurulmasa da olur mu?" olarak güncellemişiz.
Emre hocam yapmayın, etmeyin. Üstteki mesajı okumayın. :D
Aslında denetleniyor diye biliyordum fakat sanırım arada moderatörler de hata yapıyor. Mesela geçen gün gördüğüm bir konuda "gelir?" yerine "geli?" yazılmıştı. Üst üste birkaç kez görünce konular hâlâ denetlenmiyor sandım.

Emre C

Terapat
Yönetici
Makaleler
10
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1660, i5 9400F
Aslında denetleniyor diye biliyordum fakat sanırım arada moderatörler de hata yapıyor. Mesela geçen gün gördüğüm bir konuda "gelir?" yerine "geli?" yazılmıştı. Üst üste birkaç kez görünce konular hâlâ denetlenmiyor sandım.
Sizce gelir yerine "geli?" yazılması, büyük bir hata mı? Denetimde moderatörler birçok konuyla ilgileniyor, bu gibi ufak hatalar normal. Raporlamanız veya hatanın fark edilmesi halinde düzeltilir zaten.

arandur

Centipat
Daha fazla  
En ufak bir esprisel yaklaşımda direk ceza vermeyi biliyorlar. Tamam ciddi olalım da, artık çorba olmuş hatta tansiyon yükselmiş bir konu da havayı yumuşatmaya çalışmışım, alakasız mesaj diye 3 gün ceza yedim. Reddit modlarıyla mı yarışıyoruz anlamadım.

Bazı sorular çok boş oluyor. Adam açmak için konu açmış ya da Google a yazsa bulacak ama kalabalık yapmış. Google dediğin an banlanıyorsun mesela.

Bu konularda bayağı sağlam bir "kontrol" olduğunu tecrübe ettim.

PARASIZ ERKEK

Zettapat
Makaleler
51
Yer
KKTC
Daha fazla  
Bu başlıklarımızı çok bozuyorlar diyenlerin daha adamakıllı başlık koyduğunu şahsen görmedim. Bazen başlıkları bozsalar da büyük oranda başlıkları doğru yazıyor moderatörler ve yanlışlık durumunda da rapor edilince doğrudan düzeltiyorlar.

Yeni konular

Yukarı