Sosyalde küçük yaşlı insanlar var mı?

• Konuyu başlatan 199688
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 146
  • Görüntüleme 11.838
Arkadaşlar merak ediyorum gereksiz bir konu ama sosyalde benden küçük, benle yaşıt veya benden biraz daha büyük olanlar var mı? Technopat'e ilk kaydolurken yaşımı sallayasım gelmişti ama sonra ne olacak yaşımı doğru yazsam dedim ve gerçek yaşımı koydum :D Örneğin birçok oyuna, siteye kaydoluşta öyle yapıyorum yalan söylemeyeyim genellikle 1998, 1995 gibi doğum yılları koyuyorum. Bildiğiniz üzere ben 14 yaşındayım acaba aranızda benden küçük veya yaşıt olanlar var mı :D 16'dan küçük olan herkesi merak ediyorum :D
12 yaşındayım reyiz.

Arkadaşlar merak ediyorum gereksiz bir konu ama sosyalde benden küçük, benimle yaşıt veya benden biraz daha büyük olanlar var mı? Technopat'e ilk kaydolurken yaşımı sallayasım gelmişti ama sonra ne olacak yaşımı doğru yazsam dedim ve gerçek yaşımı koydum :D örneğin birçok oyuna, siteye kaydoluşta öyle yapıyorum yalan söylemeyeyim genellikle 1998, 1995 gibi doğum yılları koyuyorum. Bildiğiniz üzere ben 14 yaşındayım acaba aranızda benden küçük veya yaşıt olanlar var mı :D 16'dan küçük olan herkesi merak ediyorum.

Bende genellikle yaşımı girmiyorum. Aslında 15 yaşındayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı