12 yaşındayım reyiz.Arkadaşlar merak ediyorum gereksiz bir konu ama sosyalde benden küçük, benle yaşıt veya benden biraz daha büyük olanlar var mı? Technopat'e ilk kaydolurken yaşımı sallayasım gelmişti ama sonra ne olacak yaşımı doğru yazsam dedim ve gerçek yaşımı koydumÖrneğin birçok oyuna, siteye kaydoluşta öyle yapıyorum yalan söylemeyeyim genellikle 1998, 1995 gibi doğum yılları koyuyorum. Bildiğiniz üzere ben 14 yaşındayım acaba aranızda benden küçük veya yaşıt olanlar var mı
16'dan küçük olan herkesi merak ediyorum
![]()
Arkadaşlar merak ediyorum gereksiz bir konu ama sosyalde benden küçük, benimle yaşıt veya benden biraz daha büyük olanlar var mı? Technopat'e ilk kaydolurken yaşımı sallayasım gelmişti ama sonra ne olacak yaşımı doğru yazsam dedim ve gerçek yaşımı koydumörneğin birçok oyuna, siteye kaydoluşta öyle yapıyorum yalan söylemeyeyim genellikle 1998, 1995 gibi doğum yılları koyuyorum. Bildiğiniz üzere ben 14 yaşındayım acaba aranızda benden küçük veya yaşıt olanlar var mı
16'dan küçük olan herkesi merak ediyorum.
Yaşım 12.5. Sosyal'in yaş ortalamasına göre bayağı küçüğüm herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.