Sosyal'de Rampage ürünleri önerilmiyor mu?

selcukaydemir

Femtopat
Katılım
29 Kasım 2021
Mesajlar
87
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Mechatronics Engineer and Front-End Developer
Bir arkadaş bu forumda Rampage ürünleri önermiyoruz dedi. Neden önerilmiyor? Böyle bir kural mı var forumda?
 
Ürünleri **genelde** kalitesiz oluyor, mesela ben bir akıllılık edip tüm ekipmanları Rampage almıştım 1 yıl olmadı daha kulaklığı 2. garantiye verişim hâlâ aynı sol kulağından ses gelmiyor ve farenin makro tuşunun biri tutmuyor kendini ve Click sorunu var farede, Rampage'nin bir koltukları güzel bana göre bir koltuğunda sorun yaşamadım.
 
Kötünün iyisidir. Sadece en ucuz modelleri hiç yoktan iyidir. Ama iyi bile olsa aynı paraya daha düzgün bir marka alabilecekken tercih etmem.
 
Gamepower ve Rampage genelde kalitesizdir 1 yılda 200 TL bandında 3 kulaklık aldım bozuldukları için hepsi Rampage idi fakat sonra aldığım agita 7.1 gayet kaliteli ve sağlam yine de belli modeller dışında alınmaz.
 
Bir arkadaş bu forumda Rampage ürünleri önermiyoruz dedi. Neden önerilmiyor? Böyle bir kural mı var forumda?
Bazı arkadaşlar hiç kullanmadıkları ürünleri öneriyor. O yüzden çok görüyorsun. Genel bir algı yaratılmış. Hayatında Rampage kullanmamış insanlar önermiyorum çok kötü vs diye papağan gibi ezberlemiş. Genel olarak kötü bir marka ve kalitesiz. Bazı modelleri alınabilir ama yine de ben tercih etmiyorum. İlk kulaklığım rampage di ve hala kutuda duruyor. Yaklaşık 4 yıl önce aldığım bir kulaklık. Biraz şans işi. Yeni kulaklığımı alana kadar onunla idare ettim.
 
Rampage'in bana göre alınabilecek tek ürünü koltuk ben KL-R77 modelini kullanıyorum gayet rahat ve güzel ha tabii ki de adore ya da xDrive çok daha kaliteli ama fiyatına göre gayet güzel koltukları var ama ekipman konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı