Sosyal'de yaptığınıza pişman olduğunuz şeyler?

Beni seviyor musunuz? (üzülmeyeceğim)

  • Seviyorum.

  • Sevmiyorum.


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Benim yok fakat "The King Of Bruh" adlı kullanıcının bu kadar toxic olduğu için pişman olduğunu düşünüyorum.
"Tekrar Sosyal'e döndüm" adlı konuya yazılan bir mesaj:
_20200920_231818.jpg
 
Sosyale ilk katıldığımda bir kişinin sorunuyla çok alakasız bir soru sormuştum, biraz alay etmişlerdi 😅 Onun dışında pişman olduğum bir şey yok.
 
Bir konuda ''.... nasıl düzeltilir?'' şeklinde bir soru sorulmuştu. Yanlış bir şeyler yazmıştım.

Mesajımı düzelttiğimi belirtmek için uyarı olarak ''Düzeltme'' yazmıştım. Ardından 1 saatlik ban. Sebep ise gereksiz mesaj :D

Sanırım tek pişmanlığım bu. Cezayı veren moderatöre selamlar.
 
Zaten çoğu kişinin beni o konular yüzünden sevmemesini biliyorum. Shitpost'u senden iyi bildiğime eminim, o fotoğraf shitpost'tu. Zaten 2 konuyuda ironiyle karışık açtığımı ve aslında düşündüğün amaçtan açmadığımı söyledim. Şu anki yanıtınında konuyla pek bir alakası yok, sadece bana gömmek için yazmışsın.
Aynı hataları, aynı tip savunmaları tekrar tekrar yapıyorsun. Bir de üstüne "Beni seviyor musunuz?" diye konu açıyorsun.

Steam ve Epic ile olan tartışmamızdan sonra gerçekten düzeleceğini ummuştum, boşuna konuşmuşum. Huylu huyundan vazgeçmiyor demek ki.

Konuyla çok alakasız olmaması için bunu ekleyeyim: İlk açtığım konular cidden utanç vericiydi. Anakarta gömülü laptop GPU' sunun çıkarılıp masaüstü sisteme takılabileceğini falan düşünüyordum.
 
Son düzenleme:
Benimki şu iki konuyu açmaktı.


Steam konusunda sadece Epic Games yüzlerce güzel bedava oyun verirken Steam'in arkadaş eklemek için bile 5 dolar isteyecek kadar cimri olmasıydı. O konuda hatta ironi ile biraz karışık açmıştım, çünkü Steam'de sevdiğim ve oynadığım bir sürü oyunum var. Topluluk gibi özellikleri olmasıda iyi. Orada cimriliği belirtmek için demiştim. Yoksa aktif bir Steam kullanıcısıyım.

Bts konusunda amacım insanlara biraz Shitpost'u tanıtmaktı, biraz da başka insanalrın bts hakkında düşüncelerini almaktı. Sevmediğimi biraz ağır belirtmişim sadece.

Ve normalde toxic olmasamda @19237539300 isimli arkadaş sanki çok büyük bir şey yapmışım gibi forum adına konuşup "tüm forum senden nefret ediyor." diyor. Tek sevmeme nedeni sanırım Steam'in Epic Games'e göre daha az bonkör olmasıydı. Bir de sevdiği müzik grubu olan Bts'ye insanların düşüncelerini merak edip üstüne düşüncemi belirtmem olmalı. Bu arkadaşı anlamıyorum.

Ve bunları ironi ile karışık açtığımı anlamayanlar var.

PC'den çok anlamazken açtığım konular lütfen bakmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı