Sosyal'deki Amacınız Nedir?

'' Sizden iyi bir şekilde bahsetmiyordur'' ve ''marifet sizde'' ne demek?

Lafı anlamadan Seda Sayan gibi bir şarlatandan örnek vermeyin bana. Önce dediğimi anlayın.

@Maiar

Benim orada demek istediğim;

Binlerce mesajınız vardır ama insanlar sizi, yalancı, bilgisiz, dolandırıcı olarak biliyordur. Popüler anlamındaki bilinmek değil.

Daha önce adam akıllı bir forum tecrübem olmadı. Buraya soru sormaya geldim insanlar da dinleyip cevap verdiler. Bana cevap veren insanlar birbirlerine kırıcı şekilde yaklaşan veya sadece ben bilirim gibisinden takılan kişiler olmadığı için ortamı sevdim. Forumdan faydalanmış bir kişi olduğum için bende insanlara yardım edebilirim diyerek üye oldum. Özel bir amaç yok öğrenmeyi ve öğretmeyi seviyorum hiç bir şey olmazsa bile birisi ile ortak ilgi alanlar içerisinde muhabbet etmek keyifli oluyor.

Aslında bu forum bana çok şey kattı. Bu foruma başlamadan önce bilgim neredeyse sıfırdı. Özellikle de bir arkadaşım vardı o çok bilgiliydi. Bana ekran kartının GB'ının önemli olmadığını anlatana kadar gına gelmişti. İnsan her gün farklı bir şey öğreniyor. Her ne kadar kendime bu işi biliyorum desem de her gün yeni bir şey daha öğreniyorum. Bu forumdaki tek amacım öğrenmek ve bildiğim kadar da insanlara yol göstermek.

Sosyal çevre. Asosyal bir insan olduğum için lazım oluyor Sosyal ilişkilerim iyidir, diye düşünüyorum. Çünkü sıcakkanlı bir insanım. Yaşımın adamı değilim yani. Çocuk gibiyim. O yüzden herkesle iyi anlaşabilirim diye düşünüyorum. Normal hayatımda da böyleyim fakat sosyalde ki rahatlık hiçbir yerde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…