FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.132 Makaleler 7 Çözümler 23 26 Mart 2017 #113 @Gabriella_35 Hocam trollune dedi @Silinen üye hocamiz . Vatan'la ilgili bir sorunumuz var da . @Silinen üye Moderatorumuz yazim yanlisini gormesin . Duzelt hemen mesajini .
@Gabriella_35 Hocam trollune dedi @Silinen üye hocamiz . Vatan'la ilgili bir sorunumuz var da . @Silinen üye Moderatorumuz yazim yanlisini gormesin . Duzelt hemen mesajini .
Gabriella_35 Kilopat Katılım 14 Mart 2016 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer nowhere Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2017 #114 Silinen üye dedi: @FantastikTürk Vatan Bilgisayar da size eksik olmayın diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam vallaha espriyi anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2017
Silinen üye dedi: @FantastikTürk Vatan Bilgisayar da size eksik olmayın diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam vallaha espriyi anlamadım.
E Eden Dust Ziyaretçi 26 Mart 2017 #115 @FantastikTürk Neresi yanlış göremedim? Gerçek mi diyorsun? Gabriella_35 dedi: Hocam vallaha espriyi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Espriyi yok zaten.
@FantastikTürk Neresi yanlış göremedim? Gerçek mi diyorsun? Gabriella_35 dedi: Hocam vallaha espriyi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Espriyi yok zaten.
Gabriella_35 Kilopat Katılım 14 Mart 2016 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer nowhere Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2017 #116 Yav bu arada Mehmet Ali Bilgin hocam süper moderatör olmuş. Buradan kutluyorum. 1 ay ara vereyim dedim Technopat'a neler değişmiş. Vay be! Gabriella_35 dedi: Yav bu arada Mehmet Ali Bilgin hocam süper moderatör olmuş. Buradan kutluyorum. 1 ay ara vereyim dedim Technopat'a neler değişmiş. Vay be! Genişletmek için tıkla... Ama hakketti yani. Ben her gördüğümde aktifti ve herkese mesaj yazıyordu. TEBRİKLER!
Yav bu arada Mehmet Ali Bilgin hocam süper moderatör olmuş. Buradan kutluyorum. 1 ay ara vereyim dedim Technopat'a neler değişmiş. Vay be! Gabriella_35 dedi: Yav bu arada Mehmet Ali Bilgin hocam süper moderatör olmuş. Buradan kutluyorum. 1 ay ara vereyim dedim Technopat'a neler değişmiş. Vay be! Genişletmek için tıkla... Ama hakketti yani. Ben her gördüğümde aktifti ve herkese mesaj yazıyordu. TEBRİKLER!
35UPGRADER36 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2016 Mesajlar 3.345 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2017 #117 Ya bu arkadaşın troll olması için sebebi ne olabilir? Bence halis muhlis teknoloji meraklısı bir hanımcık.
Ya bu arkadaşın troll olması için sebebi ne olabilir? Bence halis muhlis teknoloji meraklısı bir hanımcık.
E Eden Dust Ziyaretçi 26 Mart 2017 #118 @35UPGRADER36 Katılıyorum. Başka böyle hanımcık var mi ki sosyalde.
Gabriella_35 Kilopat Katılım 14 Mart 2016 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer nowhere Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2017 #119 Aaaaa! Hocam durun! @alpernt_1 hocamızı unuttuk. O da iyidir yav! O da az yardım etmedi.
BeyzaTheHuntress Megapat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 896 26 Mart 2017 #120 Silinen üye dedi: @35UPGRADER36 Katılıyorum. Başka böyle hanımcık var mi ki sosyalde. Genişletmek için tıkla... @Asya Ay var. Sanırım kendisi de bayan.
Silinen üye dedi: @35UPGRADER36 Katılıyorum. Başka böyle hanımcık var mi ki sosyalde. Genişletmek için tıkla... @Asya Ay var. Sanırım kendisi de bayan.