Sosyal'deki En İyi Arkadaşınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanlar burayı sosyal medya gibi gördükleri için oluyor bunlar adam arkadaşıyla konuştuğu ağızla gelip burada konuşuyor ve burası bir forum adam nereden bilsin forum kültürünü ? GTA 5 kaldırır mı ? RX 4 GTX 1060 muhabbetleri zaten can sıkıcı olmaya başladı ve bu durumun çözününü şunda görüyorum diğer forumlarsaki gibi bir konu bir kere açılmalı aynı konunun ikincisi açılmamalı örneğin bir adet 1060 vs 480 konusu var insanlar oradaki yorumları okusun ve kendi mesajını da alta yazsın gören kişiler de yardımcı olsun sonra her yer boş beleş konu kaynamasın.

@BERWAR hocam, maalesef bu konular bitmiyor.

Bir moderatöre, Rx 480 vs GTX 1060 konularının açılmamasını tavsiye etmiş, kendisi ise bana kişilerin konu acmakta özgür olduğunu söylemişti.

Technopat, en güzel forumlardan biri, ama batıyor. Avrupa ülkeleri gibi. Sanayisi, bilimi çok iyi ama nüfusu çöküyor.

Her gün aynı tas, aynı hamam. Aynı başlıklar, aynı konular.

Çoğu eski kişi nadiren giriyor siteye...

Eski üyelerin girmemesinin nedeni bu ergenler bence.
Furkan Emir bu kullanıcı adını da kullanıcı değişiklikleri konusundan değiştir, isminde tırnak işareti olmasın, seni etiketlemiyoruz, sizde de öyle bu durum bilemiyorum, kafa karışıklığı oluyor.:)

Eski üyelerin girmemesinin nedeni bu ergenler bence.
Furkan Emir bu kullanıcı adını da kullanıcı değişiklikleri konusundan değiştir, isminde tırnak işareti olmasın, seni etiketlemiyoruz, sizde de öyle bu durum bilemiyorum, kafa karışıklığı oluyor.:)
Ergen demeyelim de ergenliğini ağıe yaşıyan diyelim :D bende 17 yaşındayım sonuçta ergenim ama asla sırf bir donanım için kimseye hakaret etmem (tabi bana saygısızlık yapmazsa) hocam sonuçta burada 14-20 yaş arası kullanıcı çok, iyi olan var kötü olan var. Cidden bazıları aşırıya kaçıyor, moderatörler de bir yandan haklı forumun güncel kalması adına bu tür konuların tekrardan açılması lazım, teknoloji bu sürekli gelişiyor ama biz üyeler açısından maalsef büyük bir problem. Açık söyleyeyim ben 2015'te üye oldum, o zaman forum cidden efsaneydi kendine bağlıyordu, sonra ben bir ban yedim temmuz 2016'da, uzun süre girmedim. 3-4 hafta önce döndüm, cidden eskisi gibi değil. Syper, Yusuf Ensar Ertan gibi hocalarımız mod'luğu bırakmış felan ama bu "ergenliğini ağır yaşıyan zihniyet" tüm forumlarda var. Sdn'deydim uzun süre orası da şu aralar resmen battı, tüm mod kadrosunu görevden aldılar. Dh desen zaten çoluk çocuk dolu. Yani yinede Technopat iyiysiyle kötüysüyle bir şekilde devam ediyor ama açıkçası forum kalitesi baya düştü ve düşmeye devam edecek gibi :) Baya da uzun yazmışım yahu :)

Fazla kizmayin sakin olun size Vatan'dan bir FX 9590 ismarlayayim keyfiniz yerine gelsin :D.

Saka bir yana @BERWAR hocamiza hakaret edenleri cok gordum. Hakliya bir sey diyemiyorsun. Ben bile ara sira canim sıkıldikca konu cevapliyirum. Ilk girdiigm gibi degilim. Hep ayni konular...
Bir de bilmeyene dogrusunu anlatinca yanlisinda inat ediyor ya "Ne yaparsan yap lan!" diyesim geliyor ama forum adabi izin vermiyor. Iyi ki de vermiyor yoksa burasi kotu olurdu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı