Sosyal'deki İngilizce Kelimeler

Avatar değiştirirken de öyle yazıyor.

ff.jpg

Sosyal'i İngilizce kullanma.
1620334740127.png

Madem Sosyal'de bu kadar Türkçeye dikkat ediliyorsa ve yapılan basit alıntılama hatasında bile bir saat ban atıyorsanız ilk önce bu forumdaki yazım hatalarını düzeltin. Profil bölümündeki durum kısmında altı tane nokta koyulmuş. Hem de bu yazı moderatörlerin forum içerisinde sürekli gördüğü bir kısımda duruyor. Bi' kişi de "Burası çok absürt duruyor. Burada bir yazım yanlışı yok mu?" demedi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 1011304

Madem Sosyal'de bu kadar Türkçeye dikkat ediliyorsa ve yapılan basit alıntılama hatasında bile bir saat ban atıyorsanız ilk önce bu forumdaki yazım hatalarını düzeltin. Profil bölümündeki durum kısmında altı tane nokta koyulmuş. Hem de bu yazı moderatörlerin forum içerisinde sürekli gördüğü bir kısımda duruyor. Bi' kişi de "Burası çok absürt duruyor. Burada bir yazım yanlışı yok mu?" demedi mi?
Öncelikle, bu konu Türkçeleştirme için açılan tek konu değil. Moderasyon ekibi içinde 20 sayfalık İngilizce kelimeler konumuz bulunuyor. Şu an göremeyeceğinizden fazlası çevrilmiş durumda. Sitem etmeden önce iki defa düşününüz.

Belirttiğiniz kısımlar daha öncesinde bana iletildi, o kısım ne yazık ki benim yetkilerimin dışındadır.

Öncelikle, bu konu Türkçeleştirme için açılan tek konu değil. Moderasyon ekibi içinde 20 sayfalık İngilizce kelimeler konumuz bulunuyor. Şu an göremeyeceğinizden fazlası çevrilmiş durumda. Sitem etmeden önce iki defa düşününüz.

Belirttiğiniz kısımlar daha öncesinde bana iletildi, o kısım ne yazık ki benim yetkilerimin dışındadır.
1620349324893.png

Bu ekran ile karşılaştıktan sonra bir anlık sinir ile yazdım. Kusura bakmayın. Dediğiniz gibi uğraştığınız tek kısım burası değildir. Hepinize kolay gelsin.

Merhaba,

Çok büyük bir sorun olmasa da Sosyal'in sorunsuz ve eksiksiz bir görünüme kavuşması açısından bildirmek istedim.

1620815237926.png

"Dimension" temasına geçtiğimiz zaman sekme kısmındaki Technopat logosu gözükmüyor ve düz bir internet logosu çıkıyor. Bu kısım düzeltilebilir.

Not: Belki de bende anlık bir cookies sorunu yaşanmıştır. Tarayıcıyı sıfırlamayı denemedim.

@Berrkay @Emre C

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı