Firefox ve Chrome'da da denedim. Sorun yok.Sizde farklıysa ben Chrome'u İngilizce kullandığım içindir.
Sosyal'i İngilizce kullanma.
Sosyal'i İngilizce kullanma.
Öncelikle, bu konu Türkçeleştirme için açılan tek konu değil. Moderasyon ekibi içinde 20 sayfalık İngilizce kelimeler konumuz bulunuyor. Şu an göremeyeceğinizden fazlası çevrilmiş durumda. Sitem etmeden önce iki defa düşününüz.Eki Görüntüle 1011304
Madem Sosyal'de bu kadar Türkçeye dikkat ediliyorsa ve yapılan basit alıntılama hatasında bile bir saat ban atıyorsanız ilk önce bu forumdaki yazım hatalarını düzeltin. Profil bölümündeki durum kısmında altı tane nokta koyulmuş. Hem de bu yazı moderatörlerin forum içerisinde sürekli gördüğü bir kısımda duruyor. Bi' kişi de "Burası çok absürt duruyor. Burada bir yazım yanlışı yok mu?" demedi mi?
Öncelikle, bu konu Türkçeleştirme için açılan tek konu değil. Moderasyon ekibi içinde 20 sayfalık İngilizce kelimeler konumuz bulunuyor. Şu an göremeyeceğinizden fazlası çevrilmiş durumda. Sitem etmeden önce iki defa düşününüz.
Belirttiğiniz kısımlar daha öncesinde bana iletildi, o kısım ne yazık ki benim yetkilerimin dışındadır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.