Sosyaldeki kurallar sinirinizi bozuyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ülkenin halini baz alarak anlatalım bu ülkede kural yok görüyorsunuz daha dün asker uğurlamasında 200 kişiye virüs bulaştı bu kurallar olmadığı için yokuş aşağı sürülen bir ülke var ama kurallar olursa ne olur yok aşağı değil yokuşları aşarak güçleniriz.

Bu zamana kadar sadece bu olaya sinirlendim sayılır. İkinci el kategorisine açılan bir bilgisayar ilanı vardı sanırım. Ederinden çok fazla para isteyen bir arkadaş vardı. İfade bırakmıştım, "hahaha" olan emoji. Bir de yorum yapmıştım sanırım. Sadece ciddi cezam buydu. Bunun dışındakiler ilk zamanlar yaptığım yazım kuralları hatalarıydı. Onun dışında sinirimi bozan bir şey olmadı. Ha üstüne adamlar "düzelt" butonu koydular. Buna rağmen hala ceza yiyen varsa diyecek sözüm yok insanlara. 🤣
Ekran Alıntısı.PNG

Bunu verdiğim zamanı dün gibi hatırlıyorum... :D

Böyle uyarılar vermekten kimse hoşnut olmaz, ama bazı durumlarda ciddileşiliyor... :) Hem konudaki yazım yanlışlarıyla mücadele etmek hem de gereksiz veya bayatlamış espri içeren mesajları temizlemek sinir bozucu olabiliyor.

Aşırı derecede rapor yollamanızdan dolayı olabilir. Tatil paketi hâlâ var sanırım. :)

Bana da verirsin yakın zamanda ama işte o zaman ben olmayacağım CS:GO'da HS atarken senin banının süresi dolacak ve ben fark etmeyeceğim ve o zaman kuralların bugunu bulmuş olacağım :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyaldeki kurallar değil sosyaldeki yazarlar sinir bozucu, bu mecradaki arkadaşlara güvenip aldığım her RAM, Anakart, PSU, SSD, M2 SSD ve Kasa bana sorun teşkil etmekten başka bir işe yaramadı.

Maalesef sıkıntı kurallar değil kuralı bildiğini sanarak oynayan insanlar.

Sosyaldeki kurallar değil sosyaldeki yazarlar sinir bozucu, bu mecradaki arkadaşlara güvenip aldığım her RAM, Anakart, PSU, SSD, M2 SSD ve Kasa bana sorun teşkil etmekten başka bir işe yaramadı.

Maalesef sıkıntı kurallar değil kuralı bildiğini sanarak oynayan insanlar.
Kimse size garanti vermek zorunda değil hocam. Alırsın almazsın sana kalmış burada tavsiye veriliyor sadece. Onun dışında yanlış bilgiler verildiğini düşünmüyorum genellikle verilse bile mutlaka düzelten oluyor. Sizin durum biraz şanssızlık sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı