Sosyaldeki kurallar sinirinizi bozuyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam bazen öyle sorular oluyor ki kafamızda nereye konu açacağından emin olamıyor insan. Bence en
En doğru kategori yok ise ona en yakın kategoriye açabilirsiniz. Ama sırf kolaylık olsun diye bu kısımları seçenler var.

@BarçaHayranı bu tarz durumlarda direkt kişiyi raporlayabilir ya da aynı raporu iki defa yapabilirsiniz.

Buradaki çoğu kişinin bozmuyor da, malum forumdaki kullanıcılar rahatsız, hep buradaki kurallara gönderme yapıyorlar.

• Beğen
İfadeler: acv
Beyler bu konuda bile ban yedim. Acaba her şeyi ve her harfi boşluklu yazarsak ban yer miyiz? Artık ban yemekten gına geldi.

Moderasyon Notu: Bu mesajın moderasyon ekibi tarafından düzeltilmeden önceki hali:

"Beyler bu konu da bile ban yedim acaba her şeyi boşluklu yazarsak ban yer miyiz her harfi artık ban yemekten gına geldi."

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsi güzel ama tek beğenmediğim yanlış kategoriye konu açmak. Yarım saat hangi bölüme açsam diye düşünüyorum, kendi konumla alakalı konuları aratıp onların açtığı yere açmayı düşünüyorum ama bazen hepsi farklı bölümde oluyor.

@İnsanimsi kulak içi kulaklıkların en genel kullanım amacı cep telefonları ile daha rahat kullanabilmek.
Bu yüzden bu öneriyi yapmıştım.

Ses sistemlerinde kulaklık için bir bölüm olabilir aslında, ama dediğim gibi normalde ilk amacı bu şekilde oluyor.
Ama cidden merak ediyorum asıl takıldığım nokta burası.
O zaman neden admin benim konumu cep telefonu aksesuarları bölümüne taşımadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı