Forumda çok ama çok bilgisiz insan var bu yüzden mesaj ve beğeni sayısı yüksek olmayanlara güvenmeyin.
Forumun yaş ortalaması çok düşük yani her yazdıklarını dikkate almayın.
Yazım kurallarına uymayan herhangi bir mesajdan uyarı alabilirsiniz. İstisna olması onun da bir kural olduğu gerçeğini değiştirmiyor. İngilizcedeki düzensiz fiiller de istisnalardır fakat onlara uyulmadığını herhalde kimse düşünemez.
"İllaki" istisna sözcükmüş, unuttum ve ceza puanı olan bir ban gönderdiler
"Bende oynuyorum." tarzı hatalı bir cümle yazsam anlarım da istisnalar hiç değilse ceza verilmeden uyarılabilir.
Ayrıca uymanız gereken bazı önemli Türkçe kuralları:
Noktalama işaretlerinden önce boşluk bırakmayın, bitişik yazın.
Noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakın.
Cümleye büyük harfle başlayın.
Soru işareti gibi noktalama işaretleri kullanın.
-mı ve -mi gibi soru eklerini ayrı yazın.
Bulunma haricindeki da eklerini ayrı yazın. Örneğin: O ekran kartından bende de var.
Kendim birçok kez yaşadığımı söylüyorum. Birçok yaşayan kişiyi de gördüm. Linç yiyorsunuz bu kadar basit. Bir deneyin isterseniz nasıl kırılacaksınız. Karışmaktan kastım dalga geçilmek. Yoksa yüz yüze değiliz zaten. Size bir örnek vereyim:
Bir konu açılmıştı 'dünyadaki en iyi sevgi çeşidi' tarzı bir şeydi. Ben de hem biraz espri olsun diyerek. 'Allah sevgisinden gerisi yalandır dedim.
Sonrası facia... Gülme emojisi atan mı mesaj yazıp dalga geçen mi. Ne dedim ki ben? İnanmayabilirsin ama saygı duy.
1-MSI tapın.
2-Monster'a söv.
3-Monster satın alıp çeşitli sorunlarla karşılaşan arkadaşlara yardımcı ol ve Monster'a söv.
3-Msı 1650'li ekran kartlı laptopları 15-17 arası dahi satsa yine de öv.
4-Eşekli bir ürün alma aldırma.
5-Laptop alacağına masaüstü topla diyenlere kızgın at.
6-Korsan oyunla alakalı konulara gir. Tarafını seç ve savaşmaya başla.
7- Bundan böyle Anti-Virüs programın Kaspersky.
8-Biri tavsiye bir ekipman istiyorsa fiyat bandından yukarıda fiyatlı bir ekipman tavsiye edin.
Ama bunların hiçbiri şart değil. Siz eğlenmenize, yardım alıp yardım etmenize bakın. Alıştıktan sonra çok eğlenceli bir forum.
Oralara çok girmek istemiyorum ama modlardan dahi eğer bu şekilde fikriniz uyuşmuyorsa ceza yersiniz. Ben çok yedim gereksiz mesaj, alakasız mesaj, uygunsuz üslup bilmem ne. Tamam burası güzel bir forum ama işin her yerde olduğu gibi illegal tarafı gözükmeyen yüzüde var.