Aynen öyle. Ben diğer forumları da denedim burası kadar iyi olmuyor. Ban sisteminin kesinlikle değişmesi lazım. Ben her yazının sonuna "." koymadım diye veya kelimede "-ki" yi ayırmadım diye 1 hafta ban yemek zorunda mıyım?
Ben hiç ban 1 haftalık yemedim. En fazla 3 gün ama yine fazla. Hakaret/argo içermeyen bir mesaj gönderiyorum. Ağır eleştiri olarak geçen mesajlar. Moderasyon ekibine hakaret'den/İnançlara hakaret'den ceza yiyorum. Eskiden gereksiz mesajlar sebebiyle 1 saat ceza alıyordum. Bir yerden sonra 1 gün'e çıkmaya başladı.
@Yukapian moderatör inisiyatifi, mesaj sayım fazla olduğu için hiçbir şekilde inisiyatif tanınmıyor bana. Toplamda 50 bine yakın mesajım var, 76 adet uyarım bulunuyor.